Де святкувати новорічний корпоратив?

Корпоратив

Поступово завершується 2017 рік й вже зараз багато хто думає не про те, як працювати, а як провести новорічний корпоратив.

Не знаю в яких роках з’явилася подібна традиція, але щось важко уявляю собі щоб наш народ так просто пішов додому й не святкував прихід нового року із своїми співробітниками.

А тут починаються цікавинки, адже одні люди полюбляють шумну компанію, інші кажуть, що треба йти в кафе із живою музикою, ще одні що взагалі нікуди не треба йти, а просто взяти, наїстися, напитися й заспати у салаті олів’є.

Так де ж найкраще проводити корпоратив. Воробус вирішив висловити свою точку зору.

1. Кафе з живою музикою.

Варіант має право на життя, адже за рік народ втомився й хоче розслабитися. Плюс розпивання алкогольних напоїв без яких не обходиться жодна забава можна поєднувати із запальними танцями.

До мінусів живої музики відніс би дороговизну й вікову категорію людей. Якщо фірма все ставить, то це один варіант. Якщо ж треба скидатися грошима, то стає дуже весело.

2. Сауна.

Такий вид проведення корпоративу також має право на життя. Адже коли ви ще побачите оголену співробітницю чи співробітника як не під Новий рік.

Тут одразу ж згадується мені картинка, яку нещодавно бачив в Інтернеті. Суть її така, що інколи на корпоративі треба думати про те, що з цими людьми вам ще треба буде працювати у майбутньому.

Також читайте:   Свято Матері (не забудьте привітати своїх неньок)

Сауні плюсую, але ж не всі у неї підуть. Стовідсотково на роботі є заміжні жінки, одружені чоловіки і коли їхні половинки дізнаються про сауну, можуть виникнути проблеми.

3. Святкування на роботі.

Народ закривається у своєму офісі чи приміщенні, купує їжу, випивку й починає святкувати. Варіант непоганий, також має право на життя, вийде все дешево. Проте, й тут є свої нюанси. Хто з співробітників має цим всім займатися, хто має готувати їжу й так далі. Часто так трапляється, що одні роблять усе, інші ж поїли, випили й мали всіх у носі.

4. Виїзд за місто.

Куди саме? Наприклад, у Карпати. Варіант не з дешевих, було би добре якби фірма все ставила, але, як на мене, найідеальніший варіант.

Приїхали на все готове, нічого вас не колише, поїли, випили, переночували й забули.

5. Ніде не святкувати.

Зекономите гроші, ваші співробітники не побачать який ви розпусник чи розпусниця та й голова не буде боліти. Прийшов додому, ліг спати, а завтра можливо буде краще.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 19.12.2017 пише:

    6. Святкувати вдома в режимі онлайн у форматі скайп-конференції з родичами =) Це коли збираєшся зустрічати Новий рік вдома, а родичі розкидані по інших містах, але дуже хочуть бути разом в новорічну ніч.
    Такий варіант не всім підходить, та все ж має право на існування =)

  2. Stakeholder 19.12.2017 пише:

    Ці всі “корпоративи” як на мене тупняк. А фірма замість того щоб “все ставити” нехай краще видасть нормальні премії, або підвищить заробітну платню

    • Arwenita 20.12.2017 пише:

      Погоджуюсь з усім, крім “тупняка”. Мабуть, десь все-таки є хороші корпоративи, які потім ще довго згадуються (в хорошому розумінні). Але мені з корпоративами не щастило. Всі вони були нещирі і взагалі нецікаві. Краще й справді дали б пристойну премію – і кожен сам би визначився, як, де і з ким її витратити.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*