Перемоги “Баркому” та поразка “Галицьких Левів” - Блог про Львів

Перемоги “Баркому” та поразка “Галицьких Левів”

Галицькі Леви

Далі знову про спортивні події.

За відсутності футзалу, який взяв паузу до лютого місяця в зв’язку з виступами національної збірної на чемпіонаті Європи-2018 року в Словенії, будемо більше уваги приділяти іншим видам спорту.

Скажімо, вчора, 20 січня черговий поєдинок у рамках УХЛ проводила команда «Галицькі Леви». Матч, як завжди, пройшов у льодовому палаці містечка Новояворівськ.

На цей раз нашій команді протистояв один із лідерів чемпіонату команда «Білий Барс» із Білої Церкви.

Нещодавно ці суперники вже між собою зустрічалися й тоді «леви» не змогли нічого зробити й поступилися з рахунком – 1:9.

Десь цього разу також очікували такого результату, але львівська команда зуміла здивувати хокейну громадськість. До 49-ої хвилини зустрічі рахунок був нічийним – 1:1 й лише опісля гравці «Білого Барсу» Даниленко та Куцевич зуміли встановити остаточний рахунок на табло.

3:1 – перемогу хокеїстів із Київської області, які з 66-ма очками й на далі займають другу сходинку в турнірній таблиці.

У «Галицьких Левів» ситуація куди гірше: 17 очок і 5-е місце в турнірній таблиці.

Також читайте:   Роман Кізло: «Коли згадую ніч на вулиці у Нью-Йорку, то мені стає моторошно»

До речі, вчорашній матч розпочався з суттєвим запізненням. По дорозі на гру зламався автобус гостей й прийшлося розпочати матч на годину пізніше.

Також на вихідних у Львові пройшли півфінальні матчі кубка України з волейболу. Як відомо, у цих змаганнях місто Лева представляє клуб «Барком-Кажани».

За право змагатися за трофей нашим волейболістам треба було перемогти другу команду «МХП-Вінниці».

Якщо бути відвертим, то люблю волейбол, але якось тут все так прогнозовано, що навіть було не цікаво. Якщо «кажани» перемогли першу команду Вінниці, то що не дали б собі раду з другою?

Прогнозовано підопічні Угіса Крастінша перемогли двічі по – 3:0 й вийшли до фіналу, де зустрінуться з головним конкурентом за перемогу в чемпіонаті харківським «Локомотивом.

Фінал відбудеться 17 лютого.

До речі, цікаво мені чому матчі між львівською та вінницькою командою відбувалися у Львові. Краще би грали на майданчику слабшої команди. Та, менше з тим.

Чекаємо фіналу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*