Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Овен, Телець, Близнюки) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Овен, Телець, Близнюки)

Гороскоп

Вже стало доброю традицією після підсумків року звертатися до зірок, щоб ті сказали, а що ж чекає на той чи інший знак зодіаку в Новому році.

Рік жовтого собаки не став виключенням й від сьогоднішнього дня розпочинаємо цикл із чотирьох публікацій, де ми розповімо про кожен знак зодіаку.

Овен (21.03 – 20.04)

Те, на що так чекали народжені під цим знаком зодіаку нарешті збудеться. Самотні Овни знайдуть свою половинку й заживуть новим життям. Багато у чому їм доведеться відмовитися. Також на них чекають нові подорожі.

З чим можуть виникнути проблеми, так це із роботою та здоров’ям. У першій половині року можлива зміна праці або ж відкриття власного бізнесу.

Щодо здоров’я, то його треба зміцнювати у першу чергу завдяки заняттям спортом та здоровим харчуванням.

Телець (21.04 – 20.05)

У 2018 році на цей знак зодіаку очікують у першу чергу зміни у плані роботи. Щоправда, вони будуть не так негативними, як позитивними. Тельців підвищать по службі й вони стануть більше заробляти.

А ще цьому знаку буде сильно щастити. Все за що вони не будуть братися, буде успішним.

Також читайте:   Масовий Ice Bucket Challenge у парку культури імені Богдана Хмельницького

Щодо сім’ї, то зорі радять Тельцям багато часу приділяти саме родині та близьким рідним. Якщо вони не будуть цього робити, то цілком реально що можуть бути сварки, суперечки, які можуть привести до розлученням.

У другій половині року до цього знаку зодіаку приїде несподіваний гість. Хто саме?

Близнюки (21.05 – 21.06)

З року в рік у цього знаку зодіаку нічого не міняється. Вони, як завжди, вагаються що їм робити. Це той знак, який тисячу разів подумає, чим один раз зробить.

Тим не менше, Рік Собаки зустріне Близнюків оптимізмом і окриленістю. Жінкам-близнючкам 2018 рік готує безліч цікавих зустрічей і нових перспективних знайомств. А чоловікам цього знака варто чекати на вигідні партнерські пропозиції і кар’єрний ріст. Головне – не йти від можливих проблем – вам все дається під силу.

Далі буде… Вже завтра очікуйте зодіакальний гороскоп для наступних трьох знаків, а саме: Раків, Левів та Дів.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*