7 лютого – прем’єра фільму «П’ятдесят відтінків свободи»

«П’ятдесят відтінків свободи»

І знову про рубрику «Фільми та телепередачі». Справа у тому, що від сьогоднішнього дня у світі, та Україні, загалом стартує прем’єра третьої частини фільму «П’ятдесят відтінків свободи».

Що це за фільм, актори, сюжет, чого слід очікувати в третій частині фільму та багато іншого читайте далі.

Отже, «П’ятдесят відтінків свободи» – це виробництво країни США, 2018 року випуску. Як я вже зазначив вище, прем’єра у світі та Україні відбувається сьогодні, 7 лютого.

За жанром – це фільм-драма.

Режисер: Джеймс Фоулі

Сценарист: Е.Л. Джеймс, Ніал Леонард

Продюсери: Дена Брунетті, Майкл Де Лука, Маркус Вішіді

У головних ролях:

Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Кім Бейсінгер, Аріель Кеббел, Люк Граймс, Тайлер Хеклін, Макс Мартіні, Ерік Джонсон, Брент Догерті, Мішель Харрісон.

Обмеження про віку «18+». У фільмі є еротичні сцени.

Сюжет

За ним у головних героїв фільму Крістіана та Анни Греїв все добре. Вони собі живуть, поживають, займаються коханням й аж раптом із минулого з’являється чоловік, який хоче вбити Анну. Цей привид небезпечніший за всіх минулих, і його потрібно обов’язково побороти. Це буде фінал історії.

Також читайте:   Прем'єра фільму від Воробуса та Царика Тараса - "Скажений похід" (відео)

“П’ятдесят відтінків свободи” – екранізація третьої, заключної частини еротичної трилогії англійської письменниці Е. Л. Джеймс.

– Зйомки фільму “П’ятдесят відтінків свободи” проходили одночасно з попередньою частиною трилогії.

– Знімальний процес проходив в Парижі і Ванкувері під робочою назвою “Further Adventures of Max and Banks 2 & 3”. Кілька сцен було знято в Ніцці під час терористичних атак.

У Львові фільм будуть показувати у всіх провідних кінотеатрах. Ціна квитків від 80 гривень і вище. Все залежить від того, де ви будете переглядати цей фільм. У Планеті кіно, скажімо, дорожче ніж у тому ж таки Кінопалаці.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму «П’ятдесят відтінків свободи»:

P.S. Звісно, що на фільм сходжу й обов’язково поділюся своїми враженнями від перегляду з нашими читачами. Можливо це буде окремий пост, а якщо ні, то у коментарях до цієї публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*