“Галицькі Леви” та “Вовки” обмінялися перемогами

Хокей

У 26-ому турі чемпіонату України з хокею у гості до команди з Новояворівська «Галицьких Левів» приїхав явний аутсайдер першості хокейний клуб «Вовки».

До гри з львівською командою в активі киян була лише одна перемога у 32-ох матчах. Та й те, ця «вікторія» була здобута якраз у матчі проти «левів». Відбулося це ще у жовтні 2017 року.

Опісля «Галицькі Леви» здобули дві перемоги й у спареному турі цілком могли розраховувати на дві перемоги.

Проте, на те він і є спорт, що ніколи не знаєш як завершиться та чи інша події.

Вчорашня гра між «левами» та «вовками» розпочалася без розвідки. Команди ніби скучили за великою й грою й влаштували одна одній справжній штурм. Про захист, звичайно, хокеїсти забули.

Не дивно, що вже до 15-ої хвилини першого періоду рахунок на табло був 3:3 (!). Нічого собі початок.

Далі ж стало ще цікавіше. На початку другого періоду гості з Києва виходять вперед. Здавалося зараз хокеїсти «Галицьких Левів» відіграються, але не тут то було.

Також читайте:   Триває продаж квитків на чемпіонат світу з хокею у Словаччині

«Вовки» продовжували атакувати й забивати. До завершення другого періоду у ворота свого суперника вони закинули ще чотири шайби й змусили публіку, яка холодного суботнього вечора зібралася у льодовому палаці містечка Новояворівськ, замовчати.

Шок, від якого львівська команда відійти так і не змогла.

Третій період став своєрідним дограванням.

Обмін перемогами

Підсумок першої гри 8:3 на користь хокейного клубу «Вовки».

Другий поєдинок між вчорашніми суперниками був менш результативним. Господарі майданчику діяли більш обережно. Гості ж також не форсували подій, зосередившись переважно на захисті власних володінь

Навіть за такої гри нечисленна публіка побачила забиті шайби. Після першого періоду «вовки» мінімально вели у рахунку, але у подальшому «леви» помилок у захисті більше не допускалися. Натомість забили двічі.

Підсумок другої гри – 3:2 на користь «Галицьких Левів», які після цієї звитяги додали у свою скарбничку три очки й на даний момент із 20-ма очками посідають п’яте місце в турнірній таблиці.

Хокейний клуб «Вовки» із 6-а пунктами в активі перебуває на останній сходинці першості.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*