“Галицькі Леви” у матчі-трилері вирвали перемогу у харківського “Динамо” - Блог про Львів

“Галицькі Леви” у матчі-трилері вирвали перемогу у харківського “Динамо”

Галицькі Леви

Далі знову про такий екзотичний вид спорту для України як хокей. Схоже, що під кінець сезону львівська команда «Галицькі Леви» набрала ходу.

Принаймні наші хокеїсти почали перемагати й це не може не радувати.

Цих вихідних «леви» на своєму льодовому майданчику у місті Новояворівськ двічі зустрілися з харківським «Динамо».

Варто сказати, що нашій команді вдалося здобути дві перемоги поспіль й це тішить напередодні матчів плей-офф, які стартують вже на початку березня. До речі, хто цікавиться хокеєм знають, що саме з підопічними Олександра Сеуканда доведеться зіграти «Галицьким Левам».

Повертаючись до поточних матчів, зазначу, що у вчорашній грі було здобуто перемогу – 4:2. Сьогодні ж відбувся справжній трилер.

Зрозуміло, що після вчорашньої поразки гості з Харкова будь-що хотіли реабілітуватися. Тому, вже з перших хвилин гри кинулися на ворота господарів майданчику й через деякий час це принесло свої плоди.

Автором забитої шайби у «Динамо» став Халін.

Наша команда, гнана своєю публікою вперед, робила все можливе щоб вирівняти рахунок на табло.

До речі, кілька слів про вболівальників.

Сьогоднішня гра стартувала о 11 годині 30 хвилин й коли за п’ять хвилин до початку гри зайшов у приміщення льодового палацу, то був здивований. Людей майже не було.

Також читайте:   Воробус взяв участь у хокейному поєдинку (фотозвіт)

Проте, вже по ходу гри фани підтягнулися й до завершення матчу більша половина арени була заповнена. Хокей тут люблять.

Логічно, що за такої підтримки фанів, львівська команда мала відігратися. Зробили вони це у другому періоді й навіть більше, наші хокеїсти вийшли вперед. Забитими шайбами відзначилися Абаджян та Кізло.

Переможний рахунок тримався до 60-ї хвилини гри. Хокеїсти «Динамо» зняли воротаря й за 18 секунд (!) до завершення третього періоду Муртищев зрівняв рахунок в грі.

2:2 й стало відомо, що на всіх присутніх у льодовому палаці очікує овертайм, який теж переможця не виявив.

Після 5-ти хвилин додаткового часу визначати переможця командам довелося у серії булітів. Народ на трибунах вже добряче підмерз й навіть ті вболівальнки, які до того мовчали, зарухалися й почали кричати «Шайбу, шайбу».

Команди довгий час не хотіли прислухатися до криків й ніби на зло не забивали буліти й лише, якщо не помиляюся, після семи ударів вдалося визначити переможця.

Ним стали «Галицькі Леви», які з рахунком 2:1 здобули вистраждану перемогу. Браво!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*