Новий експрес №52: що, де і як? - Блог про Львів

Новий експрес №52: що, де і як?

52-й маршрут

Наступив новий місяць, традиційно він буде мати лише 28-ть календарних днів, тому треба встигнути розповісти нашим читачам щось цікавеньке.

Перше про що буде мова, так це про новий автобусний маршрут №52, який на днях з’явився у Львові. Хтось його називає експресом, хтось звичайною маршруткою.

Воробус, а точніше наш читач з ніком – Космонаффт вирішив розставити всі крапки над «і» й з’ясувати як він їздить, чи не є цей «бас» черговим привидом й так далі.

Отже, ранок робочого дня, я прийшов на зупинку площа Різні щоб сісти на обіцяний владою міста «експрес» №52.

На зупинці стоїть купа автобусів, але жодної інформації про мій нема. Менше з тим, чекаю далі.

Приїздить 52-й маршрут – це звичайнісінська маршрутка, аж ніяк не габаритна яку я очікував. Сідаю.

До речі, у мобільному додатку «Львівський транспорт» на смартфонах згадуваний мною маршрут є і там показує, що він їздить приблизно кожні 10-15 хвилин.

Для прикладу, цей рухомий склад приїхав саме так, як показав телефон.

Зайшов у салон. Там також жодної інформації про графік автобуса. Ок, як буду виходити, то обов’язково запитаю про це у водія.

Також читайте:   Як безкоштовно проїхати у громадському транспорті Львова?

9:05 – автобус вирушив із площі Різні. Що цікаво, але у салоні людей мало. Вони або ще не знають про такий маршрут або ж він для них не цікавий.

9:18 – привокзальний ринок

9:25 – ми вже на Мотозаводі.

Людей у салоні побільшало. Помітно, що народу потрібні маршрутки й вони зіштовхуються з серйозними проблемами при доїзді на роботу.

9:35 – кінцева зупинка АС «Західна». Добрався до пункту призначення.

Автостанція вражає своїми ямами. Який розумник додумався зробити на цьому місці кінцеву приміських автобусів? Та, про це якось згодом.

Поки що ж питаюся у водія розклад руху. Він таки існує. О 7 годині 20 хвилин перший автобус їде з «Західної». Інтервал руху складає, так як я і казав, близько 10-15-ти хвилин.

З площі Різні останній автобус близько 19 години 30 хвилин.

Великі «баси» таки існують, адже добирався назад саме таким. Проте, чому 52-й називають експресом для мене так і залишилося загадкою.

Побачимо як він буде їздити далі.

Автор статті: Kosmonavt.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*