“Енергія” у третьому матчі плей-ооф програла “Соколу” (відео) - Блог про Львів

“Енергія” у третьому матчі плей-ооф програла “Соколу” (відео)

Енергія програла Соколу

Сьогодні в Україні був великий футзальний день. У чотирьох містах нашої держави пройшли треті матчі серії плей-офф екстра-ліги.

Звісно, що вся увага львівських прихильників цієї гри була прикута до протистояння між місцевою «Енергією» та хмельницьким «Соколом».

Після двох виїзних перемог здавалося зелено-білі мають завершити це чвертьфінальне протистояння. Проте, не так склалося, як гадалося. Гості показали, що вміють грати у футзал й не без везіння зуміли перемогти із рахунком – 5:4.

На цю гру в місто Львів приїхав президент федерації футзалу України Сергій Владико. Не дивно, що «соколята» перед грою поводили себе чемно. На диво подали руки супернику, поводилися ввічливо, їхній тренер не апелював до суддів.

Але, вже в кінці гри «Сокіл» знову показав себе з «кращої» сторони. Лише Хамданов та Шеремета потиснули руки нашій команді. Решта ж гравців типу на емоціях підбігли до своїх вболівальників, а за елементарні правила поваги до суперника забули.

Менше з ними, з ними все ясно.

Щодо поєдинку, то він сподобався. Давно у палаці спорту «Галичина» не було таких цікавих матчів, в якому наздоганяла то одна, то інша команди. Плюс вболівальники гнали своїх улюбленців вперед. Навіть з Хмельницького приїхала чисельна фанатська підтримка.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга аматорів. "Нові Імена" з тріском програють "Старяві"

Гра «Енергії»

Сьогодні у діях команди відчувалася якась втома. У порівнянні з іграми у Хмельницькому підопічні Валерія Легчанова виглядали якимись втомленими. Плюс неозброєним оком було помітно, що команді бракувало Легендзевича та Кузя, які зазнали травм і поки що не можуть грати.

Якщо чесно думав, що результат цієї гри вирішиться у серії пенальті, але наприкінці другого додаткового часу класний удар вдався Щербань, на який воротар нашої команди зреагувати не зміг.

Гра «Сокола»

Хлопці здивували. Коли йшов на гру, то думав що сьогодні буде розгром. Проте, як показала гра, «соколята» зібралися, вже краще грав їхній воротар. Та й гра з п’ятим польовим у підопічних Ковальчкика виходила.

Навіть при нічийному рахунку вони не боялися використовувати цю тактику.

Чого слід очікувати завтра?

Моя думка, що «Енергія» має брати переконливий реванш. «Коуч» Валерій Легчанов проаналізує всі помилки й завтра перед вболівальниками буде вже зовсім інший колектив.

Та й, вважаю, що у палаці спорту «Галичина» має зібратися ще більше вболівальників. Все-таки, гра буде відбуватися у вихідний день. Початок о 13 годині.

Насамкінець, пропоную переглянути відео голів у сьогоднішньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*