Морози та сніг повертаються - Блог про Львів

Морози та сніг повертаються

Зима

Все-таки, погода річ примхлива й мінлива. Після сильних морозів наступило тепло, люд почав роздягатися, особливо наші найкращі дівчата й здається ніби остаточно має наступити весна.

Проте, не радив би поспішати, адже все не так просто як здається на перший погляд. Матінка-природа вирішила нам піднести черговий сюрприз у вигляді погіршення погодніх умов.

Виявляється ближче до чергового вікенду у Львові та області серйозно похолодає й навіть буде падати рясний сніг. Отакої.

Далі більш детальніше.

Вівторок-п’ятниця

Надворі збережеться тепла погода. Вночі стовпчики термометрів будуть коливатися від 2 до 5-ти градусів тепла. Вдень же повітря прогріється до +11- 13 градусів. Істотних опадів не передбачається.

Цікавіше стане в суботу та неділю, 17 та 18 березня.

У суботу температура різко знизиться й вдень більше 2 градусів не буде, почне падати дощ, який вже у неділю переросте у рясний снігопад до 10 мм. З власного досвіду знаю, що це достатньо таки багато й при морозі знову можуть виникнути проблеми.

Також читайте:   Про поїздку в Братиславу, прем'єрну перемогу "Львів Юнайтед" та безсоння

Припиняться снігопади у понеділок, але температура повітря суттєво знизиться. З вівторка вночі синоптики прогнозують до -10 – 11 градусів.

Тут у весняній куртці явно не походиш.

Вдень повітря прогріватиметься до 0-2 градусів тепла.

Тому, висновок такий, що ховати зимовий одяг аж ніяк не варто. Найближчі вихідні й весь наступний тиждень обіцяють бути холодними й невідомо що на цей раз придумає наша влада.

Досить часто так буває, що при теплій погоді в один прекрасний момент вимикається опалення. Уявіть собі якщо це раптово відбудеться й прийдуть морози.

Щось мені так здається, ніби цього року Великдень буде у снігу. Принаймні все до цього йде.

Хто може порадіти такому прогнозу синоптиків, так це любителів сноубордів та лиж. На гірськолижних курортах і так багато снігу, а тут ще й добряче насипить.

Якщо все буде добре, то ваш автор поїде на лижі. Чому б і ні?

Більш точний прогноз погоди можна переглянути тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*