“Шахтар” за рівної гри програв “Ромі” (відео) - Блог про Львів

“Шахтар” за рівної гри програв “Ромі” (відео)

Рома - Шахтар

Вчора у Європі був великий футбольний день. Проходили матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Звичайно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до Риму, де однойменна команда приймала чемпіона України донецький «Шахтар».

Після того, як першому матчі між цими суперниками була зафіксована перемога «гірників» – 2:1, то перевага, хоч і мінімальна, була на нашому боці.

Десь так і думав, що гра в Італії буде не багатою на голи. З перших хвилин поєдинку-відповіді стало зрозуміло, що команда з України гратиме на результат. «Шахтар» не форсував подій, контролював м’яч і просто вбивав час.

Не скажу, що «Рома» аж так сильно переважала нашого чемпіона. Моменти в них якщо й були, то назвати їх 100 % язик не повернеться.

Якщо чесно, то тривожило мене те, що захист «гірників» робить положення поза грою дуже далеко від свого штрафного майданчику. Колись так можна й помилитися. Згодом це станеться, але вже у другому таймі на який команди пішли за нічийного рахунку – 0:0.

Якраз після перерви українська команда й пропустила. Під час створення штучного офсайду помилився Іван Ордець, на ударну позицію вивели Едіна Джеко, який пробив між ніг Андрію П’ятову.

Також читайте:   На ФК Карпати навели порчу?

Звісно, що підопічні Пауло Фонсеки не хотіли здаватися, всіма силами хотіли відігратися, билися на кожному куточку поля, але захист «Роми» грав безпомилково.

Навіть більше, в одному з епізодів той же Джеко міг подвоїти рахунок, але його підвела реалізація.

Як це не прикро визнати, але моментів у нас майже не було й це на протязі 90 (!) хвилин. Яким чином ми тоді хочемо пройти у чвертьфінал Ліги чемпіонів?

Так, зараз можна згадати нереалізований момент у матчі в Харкові, але це вже історія.

«Рома» перемогла – 1:0 й крокує далі. «Шахтарю ж можна подякувати за участь у цих змаганнях, хороший єврокубковий сезон і весну. Тепер підопічні Пауло Фонсеки можуть зосередитися на національних змаганнях, де ведеться боротьба за чемпіонство та кубок.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого м’яча у цій грі:

P.S. Ще один момент, який кинувся у вічі, так це велика кількість глядачів на грі «Роми» та «Шахтаря». Знаючи італійців, можу сказати, що вони більше ходять на матчі «Серії А».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*