“Барком-Кажани” програли й четвертий поєдинок фінальної серії - Блог про Львів

“Барком-Кажани” програли й четвертий поєдинок фінальної серії

Вчора, 25 квітня, у Львові продовжилася фінальна серія за чемпіонство у волейбольній суперлізі серед чоловіків. Нагадаю, цього сезону за право називатися найкращою командою сезону 2017/2018 років змагаються львівський «Барком-Кажани» та поки що діючий чемпіон країни харківський «Локомотив».

До вчорашнього поєдинку рахунок у серії був – 2:1 на користь львівської команди й у місцевих вболівальників були великі сподівання на те, що саме у місті Лева їхні улюбленці зуміють здобути такий бажаний трофей.

Проте, іншої думки були гості, які після двох програних поєдинків вдома, зуміли зробити так званий камбек.

Як і у третій грі фінальної серії, першу партію зуміли виграти «кажани» – 25:23. На початку другої партії львівська команда повела у рахунку 10:5, але, увага (!) примудрилася програти – 21:25.

Чому так сталося важко збагнути. Можливо далася взнаки втома. Все-таки, грати два дні підряд обмеженим складом завдання не з простих.

Підопічних Угіса Крастінша було не впізнати. Вони робили невимушені помилки, часто помилялися у простих ситуаціях ніби їх хтось підмінив.

Також читайте:   Кубок України. Львівські команди зіграють на стадії 1/32 фіналу

Здавалося у третій партії все зміниться. «Кажани» й справді заграли краще, проте суперник в кінці зумів зробити ривок й забрав цю партію – 25:23.

У вирішальній же партії «Локомотив» свого не відпустив – 25:19.

3:1 – перемога «Локомотива» й тепер доля чемпіонства визначиться в неділю, 29 квітня, вже на майданчику харків’ян. Початок цієї битви о 18 годині.

Звісно, прикро програвати такі матчі. Тим більше, що грала львівська команда вдома при своїх глядачах, кубки привезли, всі чекали на перше золото, а тут не склалося. Та й по грі, вели у рахунку.

До речі, про фанів. Дивно було бачити після аншлагу на третій грі на половину заповнений зал на четвертому матчі. Можливо дався взнаки ранній початок гри (18:00), але все ж. Не кожного дня львівська команда може виграти золото національної першості.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*