“Барком-Кажани” програли “Локомотиву” у третій грі фінальної серії - Блог про Львів

“Барком-Кажани” програли “Локомотиву” у третій грі фінальної серії

Барком-Кажани

Вчора, 24 квітня, у місті Лева пройшов третій поєдинок за чемпіонство у волейбольній суперлізі. Як відомо, за право називатися найкращою командою сезону 2017/2018 років між собою змагаються львівський вк «Барком-Кажани» та харківський «Локомотив».
У перших двох поєдинках, які пройшли на Слобожанщині, дві «вікторії» здобули саме наші волейболісти.

Тому, у третьому матчі протистояння вболівальники, які у вечір вівторка заповнили палац спорту «Галичина», очікували перемоги від львівської команди.

Скажу навіть більше, до міста Лева привезли кубок й все було готово до того, щоб вітати команди з завершенням сезону. Проте, іншої думки були гравці «Локо», які з боями, але такими зуміли продовжити чемпіонську серію.

Та, про все, по-порядку.

Розпочнемо з організаційних моментів. Вхід на матчі чемпіонської серії вирішили зробити платним. Квиток на одну гру вартував не мало, не багато, а 40 гривень. Проте, така сума не відлякала вболівальників, які вщент заповнили палац спорту. Навіть більше, глядачі сиділи й на північній трибуні. Було багато дітей, жінок. Волейбол у нас люблять.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. Карпати 3:0 Ворскла (відео)

Не сподобався вчора один момент. Організатори свята вирішили зробити матч своєрідним шоу. Під час виходу гравців почали запускали міні-феєрверки і це в залі, де і так мало місця. Як наслідок, багато людей жалілося на подразнення у горлі.

Краще у майбутньому таким не займатися. Решта ж все на рівні: пряма трансляція в інтернет, діджей, музика, шалена підтримка тощо. Шкода лише, що «кажани» не зуміли віддячити своїм фанам перемогою.

Хоча, спершу перша партія залишилася за нашою командою – 25:21 й в другій підопічні Угіса Крастінша вели у 2-3 очки. Проте, у найвідповідальніший момент нерви наших гравців здали й вони програли 22:25. Схожа ситуація повторилася в 4-й партії, коли «кажани» знову були попереду й програли – 23:25.

У вирішальній же партії «Локо» не залишив жодних шансів. 15:9 й чемпіонська серія триває.

Четвертий поєдинок серії відбудеться сьогодні, 25 квітня о 18 годині. Місце незмінне – палац спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*