Друга ліга України: «Епіцентр К Таїрова» (Одеса) – чемпіон - Блог про Львів

Друга ліга України: «Епіцентр К Таїрова» (Одеса) – чемпіон

Переможець другої ліги

У фіналі одесити обіграли роменський «Рятувальник».

6 квітня у Сумах відбулись вирішальні матчі «Фіналу чотирьох» чемпіонату України серед команд Другої ліги. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.

«Бронзовий» фінал мав стати для «Food Centre» сатисфакцією за невдачу в півфіналі. А от для «Шевченкового краю» можливість поборотися за «бронзу» вже була великим досягненням. І, можливо, саме цей фактор додавав сили черкащанам, яких не обтяжувала присутність рідних трибун, хоча велика армія вболівальників все-таки була присутня і гнала своїх улюбленців вперед. Можливо, саме така підтримка допомогла команді зі Звенигородського району відкрити рахунок. Але господарі майданчику дуже швидко відновили рівновагу. Варто сказати, що за ігровими та тактичними компонентами більш досвідчені сумчани мали перевагу. Але «Шевченків край» відповідав своїми бажанням, самовіддачею та характером. І саме ці козирі допомогли черкащанам у другому таймі забити два м’ячі у ворота «Food Centre». І цими голами «шевченківці» максимально наблизили себе до бронзових медалей. Сумчани пішли відіграватись, але надто пізно вони це зробили. Переможний настрій гравців «Шевченкового краю» не зіпсували ані гол Катериніна, ані вилучення Петришина. Тому, можна сказати, що «бронза» стала заслуженим досягненням «Шевченкового краю».

Матч за 3 місце

«Food Centre» (Суми) – «Шевченків край» (Черкаська обл.) – 2:3
Голи: Острога (11), Катеринін (40) – Петришин (7), Дєєв (23), Іщенко (33)
Попередження: Острога (25) – Петришин (36)
Вилучення: Петришин (40 – повторне попередження)

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» на останніх хвилинах вирвала перемогу в «GTL»

У фіналі одеський «Епіцентр К Таїрова» зустрічався з роменським «Рятувальником». Незважаючи на те, що роменчани мали перевагу в плані майданчику, адже вони вже неодноразово грали на паркеті Легкоатлетичного манежу СумДУ, навряд чи їх можна було назвати фаворитами гри. Скоріше, гравці «Епіцентра К Таїрова» трохи більше відповідали цьому статусу. І гол, який забила одеська команда після екватору першого тайму, десь підтвердив такі здогадки. Однак, «Рятувальник», перш за все, зусиллями Сандецького, намагався не баритися з відповіддю та швидко відповісти. Але забити у ворота «будівельників» у першій половині зустрічі представникам Сумщини так і не вдалося. Тому, в них залишалась тільки надія на те, що гол все-таки прийде, але вже у другому таймі. Він-то прийшов, але як раз у ворота «Рятувальника». Це Михальчук подвоїв перевагу «Епіцентра К Таїрова» на початку другої 20-хвилинки. Як виявилося згодом, саме цей гол і приніс одеським «будівельникам» звання чемпіона України серед команд Другої ліги.

ФІНАЛ.
«Епіцентр К Таїрова» (Одеса) – «Рятувальник» (Ромни) – 2:0
Голи: Подлазник (11), Михальчук (22)
Попередження: Калмацуй (7), Фадєєв (33)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*