Феноменальна “Рома” б’є “Барселону” (відео)

Феноменальна Рома

Вчора в Європі був великий футбольний день, відбулися два матчі-відповіді 1/4 фіналу турніру під назвою «Ліга Чемпіонів».

Якщо чесно, то особливого бажання дивитися ці матчі не мав. Причина достатньо таки банальна – результати перших матчів у цих парах.

Хто не знає, тиждень тому іспанська «Барселона» на своєму полі розгромила італійську «Рому» – 4:1, а англійське дербі між «Манчестер Сіті» та «Ліверпулем» завершилося несподіваним розгромом від останніх – 0:3.

Навіть написав пост на цьому ресурсі, що матчі-відповіді можна не дивитися. На що читач Олег відповів, якщо я впевнений, то треба йти в букмекерську контору й ставити великі гроші на проходи фаворитів.

Звісно, що з букерами я не зв’язувався, але те, що «погорів» з прогнозами – це факт. Визнаю, люблю забігати наперед. У черговий раз в цьому переконався.

Скажіть мені, тільки чесно, хто з вас, читачі, міг подумати що італійська «Рома», яка демонструє посередню гру зуміє забити у ворота «Барселони» аж три голи (!) без відповіді?

Одразу ж згадується протистояння італійців з чемпіоном України донецьким «Шахтарем». Тоді лише чудо завадило Фонсеці і компанії не вийти у чвертьфінал.

Також читайте:   Футбол. Молодь. Карпати 1:0 Металіст

Як бачимо, дива у футболі трапляються й відбулося воно вчора на стадіоні в Римі. Скільки живу ще такого не бачив. Так, можна згадати фінальний двобій в тій же Лізі Чемпіонів між «Ліверпулем» та «Міланом», але це не те.

Тут було два матчі, після першого не те, що не вірилося у прохід «вовків», а й навіть в їхню перемогу.

Підопічні Ді Франческо ж вийшли на поле й показали хто є хто.

3:0 – блискуча перемога «Роми».

В іншому матчі ігрового дня грошовитий «Манчестер Сіті» знову програв «Ліверпулю». Хоча, вже у дебюті гри для підопічних Хосеп Гвардйоли складалося все краще не придумаєш. «Міщани» повели в рахунку й були близькими до другого голу, але його вони не забили.

У другому ж таймі «червоні» зловили свого суперника на контратаках, знову клас показав Салах й саме «Ліверпуль» крокує далі.

Сьогодні будуть зіграні ще два матчі-відповіді й не здивуюся, якщо та ж «Севілья» чи «Ювентус» також створять сенсацію.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Интересно, я фанат Ромы.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*