Кубок УЄФА. «Фінал чотирьох». «Спортінг» без проблем обіграв «Рабу ЕТО Дьйор» - Блог про Львів

Кубок УЄФА. «Фінал чотирьох». «Спортінг» без проблем обіграв «Рабу ЕТО Дьйор»

Спортінг

Підопічні Нуно Діаша на класі здолали команду з Угорщини.

Так вже сталося, що у першому півфіналі Кубку УЄФА зустрічались дві команди, з якими на різних стадіях змагань у цьому сезоні зустрічався чемпіон України – херсонський «Продексім». Так, зі «Спортінгом» підопічні тоді ще Ігоря Москвичова грали в Основному раунді, а проти «Раби ЕТО Дьйор» – в Елітному. І обом командам херсонці програли. Особливо боляче згадувати програш чемпіонам Угорщини. Втім, це – вже історія. А тепер на паркеті арени «Pabellon Principe Filipe» «Спортінг» та «Раба ЕТО Дьйор» у очній зустрічі вирішували, хто з них більше гідний зіграти у фіналі Кубку УЄФА.

Вочевидь, свій дебют у «Фіналі чотирьох» футзалісти «Раби ЕТО Дьйор» запам’ятають надовго. Вже станом на третю хвилину вони програвали «Спортінгу» з рахунком 0:2. І, мабуть, такий початок настільки деморалізував підопічних Хаві Родрігеса, що вони довго приходили до тями. А поки чемпіони Угорщини намагалися зрозуміти, що відбувається, «Спортінг» грав у своє задоволення. І треба сказати, що це у португальців виходило дуже непогано, адже вони ще не один раз могли «розписатись» у воротах Олоштікса. Зрештою, на 11-й хвилині Кардиналу вдалося оформити дубль, хоча за свій другий гол він має подякувати Мерліму, який віддав хорошу передачу на дальню штангу. А трохи згодом Кавінато класним ударом довів рахунок до розгромного. 4:0 на користь «Спортінгу» вже по ходу першого тайму. Чинний віце-чемпіон Європи серед клубних команд повністю контролював хід гри, тому якби це був кінець гри, то вже можна було би вітати підопічних Нуно Діаша з виходом о фіналу.

Але після четвертого пропущеного голу угорці все-таки вирішили спробувати потримати м’яч у себе, тому пішли вп’ятьох. І під час однієї з атак вони ледь не скоротили відставання у рахунку. Однак, в останній момент Маркао все-таки накрив м’яч, не давши Ролону відзначитись. А вже за кілька миттєвостей Діого влучив у порожні ворота чемпіонів Угорщини, встановивши остаточний рахунок за підсумками першої 20-хвилинки – 5:0 на користь піренейців.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати матчів 14 туру + ВІДЕО

Варто віддати належне підопічним легендарного Хаві Родрігеса, які з початком другого тайму почали грати більш розкуто, не дивлячись на результат. Тому, і моменти у воріт спочатку Маркао, а потім і Андре Соузи ставали більш небезпечними. Однак, все-таки угорцям чогось не вистачало, щоб забити бодай би один гол. Або, можливо, когось, а саме – алекса, який пропускав цю гру через дискваліфікацію. І ця гра показала, що «Раба ЕТО Дьйор» з Алексом і без нього – це дві різних команди. До того ж, за відсутності Алекса не дуже добре йшла гра і у капітана угорців – Хуанри. І це ще добре, що у другому таймі португальці трохи знизили темп.

І все-таки «Дьйору» вдалося забити «гол престижу» після розіграшу п’ятого. В принципі, у другому таймі підопічні Хаві Родрігеса заслужили на гол. Але останнє слово все-таки залишилось за «Спортінгом», а точніше – за Дієгіньо, який встановив остаточний рахунок поєдинку – 6:1 на користь лісабонських «левів».

«Раба ЕТО Дьйор» (Угорщина) – «Спортінг» (Португалія) – 1:6

Голи: Шахо (35) – Мерлім (1), Кардинал (3, 11), Кавінато (13), Діого (20), Дієгіньо (38)

«Раба ЕТО Дьйор»: Олоштікс – Шахо, Давід, Ролон, Клочак – Богнар, Хуанра, Мартінес, Томо
«Спортінг»: Маркао (Андре Соуза, 32) – Педро Карі, Жоао Матуш, Мерлім, Кардинал – Дієгіньо, Діого, Фортіно, Пані Варела – Діваней, Кавінато, Део, Кайо Жапа

Попередження: Хуанра (23) – Кардинал (13)

Джерело: 5 x 5.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*