“Лара Крофт: Розкрадачка Гробниць” - Блог про Львів

“Лара Крофт: Розкрадачка Гробниць”

Лара Крофт

Давненько ваш автор не ходив у кіно та й, зрештою, нічого не дивився на комп’ютері. Все-таки, наступила весна й більше часу проводжу на свідому повітрі. Проте, вчора таки вдалося відвідати кінотеатр «Планета кіно».

Кілька днів тому у Воробуса було день народження й саме «Планета Кіно» зробила мені подарунок у вигляді безкоштовного квитки на будь-який фільм (окрема подяка за це).

Довго думав на щоб це сходити й вибір таки впав на пригодницький фільм під назвою «Лара Кофт: Розкрадачка Гробниць».

Що це за фільм, актори, сюжет, традиційна оцінка від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Фільм «Лара Кофт: Розкрадачка Гробниць» – це виробництво країн: Великобританія та США, 2018 року випуску.

За жанром це: пригоди, бойовик.

Прем’єра у світі відбулася рівно місяць тому, а саме 15 березня.

Режисер: Роар Утхауг
У головних ролях: Алісія Вікандер, Дерек Джекобі, Деніел Ву, Крістін Скотт Томас, Домінік Уест, Уолтон Гоггинс, Джозеф Алтін, Олександр Віллауме.

Також читайте:   Нестримні

Бюджет – 94 мільйони доларів.

Сюжет:

За ним, через сім років після зникнення свого батька, 21-річна Лара Крофт відмовляється брати на себе правління його глобальною бізнес-імперію. Натомість дівчина працює прибиральницею, кур’єром, а також навчається в Лондонському коледжі.

Пізніше Лара таки вирішила розпочати пошук зниклого батька. Вона відправилась туди, де його бачили востаннє: до давньої гробниці на острові біля берегів Японії.

Ставки ростуть ще тому, що якщо їй вдасться вижити під час цієї ризикованої пригоди, то Лара з гордістю зможе носити звання «Розкрадачки Гробниць».

Щодо традиційно оцінки від Воробуса, то фільму назвою «Лара Кофт: Розкрадачка Гробниць» поставлю балів так 9-ть із 12-ти. Фільм – хороший і я його рекомендую для перегляду.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер:

P.S. Кінцівка фільму, так виглядає, робить натяки на те, що незабаром буде продовження. Американські режисери, принаймні, таке можуть зробити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*