На вихідних у Львові великий футзал - Блог про Львів

На вихідних у Львові великий футзал

Енергія - ХІТ

21 та 22 квітня у Львові знову буде великий футзал. У рамках півфінального протистояння екстра-ліги в гості до нашої «Енергії» завітає київський клуб «ХІТ».

Після матчів у столиці України рахунок в серії між цими командами – 1:1, то ж боротьба у палаці спорту «Галичина» очікується ще та. Жоден з колективів не має права на помилку, адже на кону путівка у фінал.

Чого слід очікувати від протистояння «Енергії» та «ХІТа»?

Перш за все, такої ж гри від «енергетиків», яку вони продемонстрували у матчах в Києві. Як відомо, підопічних Валерія Легчанова саме у серії плей-оф почали переслідувати травми. Якщо так піде й на далі, то важко собі уявити якими людьми гратимуть зелено-білі.

У Києві «головному» прийшлося випускати в основі Тараса Абрамчука, Богдана Стефанківа, більше часу грав Олег Гасюк. Нічого не вдієш, адже основні гравці Тарас Кузь, Олег Легендзевич, Сергій Коваль травмовані. Плюс у першому матчі травму отримав Ярослав Писько, який грав другу гру «на уколах».

Так звана молодь не підвела.

І навіть за таких кадрових втрат «Енергія» зуміла довести футзальній громадськості, що з нею треба рахуватися й рано списувати у боротьбі за чемпіонство.

Також читайте:   «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу на «Кубку Весни-2019»

У гостей також не все гаразд у плані кадрів. Зокрема, у перших матчах не грав основний воротар Влад Лисенко якого «ХІТу» бракувало. Плюс вже по ходу другого матчу травму отримав капітан Ігор Борсук. Участь цих футзалістів у львівських матчах також під питанням.

Тому, на перший план вийде тактика та боротьба на майданчику. Хто зіграє без помилок, той і пройде у фінал змагань.

Великим плюсом для нашої команди є те, що «зелено-білі» гратимуть при своїх вболівальниках. Футзал тут люблять й можна не сумніватися, що палац спорту буде заповнений вщент.

Нагадаю, минулого року ці команди також зустрілися між собою на стадії 1/2 фіналу. Тоді серія завершилася перемогою львівської команди з рахунком – 3:1.

Щодо прогнозу від Воробуса, то вважаю, що ця півфінальна серія матчами у Львові не завершиться. Команди обміняються перемогами й все вирішить п’ята гра у Києві.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро. Додам, що поєдинки між «Енергією» та «ХІТом» що в суботу, що в неділю розпочнуться у палаці спорту «Галичина» о 13 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*