Паскоманія у фейсбуці (фото) - Блог про Львів

Паскоманія у фейсбуці (фото)

Паски

Одне й найголовніших свят року наближається. Господині завершують останні приготування: прибирають у своїх домівках, скуповують продукти ну і, звичайно, печуть пасочки.

Ви знаєте, в останні роки наші господині все частіше почали пекти пасочки. Їм не цікаво купувати головний атрибут Великодня у магазині чи супермаркеті. Краще спекти свою.

Вчора був четвер, а, отже, господині масово пекли паски. Дехто навіть забув за роботу. Працювати ще сьогодні можуть, а ось похизуватися своїми творіннями у соціальних мережах – це святе. Фейсбук просто кишить кулінарними творіннями.

Також читайте:   Як поводити себе на новорічних вечорах?

Ваш автор навіть спеціально написав пост у групі «Людоньки порадьте», щоб глянути на творіння наших господинь. Одна паска краще другої. І нехай хтось скаже після цього, що в Україні погані господині.

Фото взято з соціальної мережі фейсбук та групи «Людоньки Порадьте».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 06.04.2018 пише:

    Я звичайно в кулінарні експерти не набиваюся але паска залита шоколадом це якась жесть.

  2. Arwenita 07.04.2018 пише:

    Я сьогодні вперше пекла паски. Постійно консультувалась в телефонному режимі з більш досвідченою в кулінарних справах молодшою сестричкою. Скільки треба глазурі – звісно ж, не знала. Тому купила цілих 3 пакетика різної – проста біла, біла з ванільним смаком і шоколадна. Телефоную сестрі, щоб спитати, якою вона маститиме. І чую: “Можеш і шоколадною намастити, але я якось спробувала – виглядає, наче на паску хтось наробив серйозну справу – не дуже гарно виглядає”. Тому я лишила шоколадну глазур для кулінарних збочень своїй свекруні. А сама користуватимусь білою, класичною =)
    Якщо сподобаються пасочки, може, теж стану учасницею масового ФБ-паскофлешмобу. Якщо ні – не буду травмувати почуття прекрасного моїх друзів =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*