Підсумки публікацій на блозі у квітні місяці - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі у квітні місяці

Квітень-2018

Не встиг квітень розпочатися, як вже завершується. Тому, не будемо зраджувати своїм традиціям і підведемо підсумки місяця, що минає.

Що було цікавого в квітні, чого слід очікувати в травні та багато іншого читайте далі.

Спершу про підсумки.

Отже, серед великої кількості подій я б виокремив наступні.

Перш за все християни відсвяткували одне з найбільших свят року – Великдень. Люд тривалий час до нього готувався, господині пекли паски, згодом це все освячували й так далі.

Саме після Великодня вашому автору стукнуло 31. Багато це чи мало? Напевно таки останній варіант. Все-таки, з кожним роком розумієш, що день народження – це не свято.

Тим не менше, вік дозволяє мені ще займатися спортом. Зокрема, на початку минулого місяця взяв участь у турнірі «Кубок Небесної Сотні», де, виступаючи за команду Андрія Манька, вдалося вибороти перше місце.

Варто згадати спортивні події. Футзальна «Енергія» зробила фактично неможливе й обіграла сильний київський «ХІТ» на шляху до фіналу, де тепер зустрінеться з херсонським «Продексімом». Серія обіцяє бути дуже й дуже цікавою.

Також читайте:   Сердечка В Контакті

Також варто порадіти за волейбольний клуб зі Львова «Барком-Кажани». Команда Олега Барана після надзвичайно цікавої серії з харківським «Локомотивом» таки зуміла схилити шальки терезів на свою сторону. Браво!!!

Багато постів було про футзал: дитячий, аматорський, жіночий. Висловлюю подяку експерту в цих справах – п. Артему Терентьєву.

У нашому місті подорожчав електротранспорт. Відтепер щоб зробити одноразову поїздку треба заплатити 5-ть гривень. На черзі маршрутки.

Також великого розголосу наробило запровадження у місті технології «4G». Особисто мене вона зараз зовсім не вражає. Достатньо того, що мобільні оператори зв’язку підняли ціни га зв’язок, так ще й глючить ця передача даних добряче.

Ну, і насамкінець, вдалося зробити вилазку в гори. Давно мріяв побувати на горі Довбушанка. Нарешті задуми вдалося втілити в життя.

Чого слід очікувати у травні?

Сподіваюся сезон подорожей не завершиться, планую багато їздити. Готуємося до літнього відпочинку. Також у планах наповнення рубрик, про які вже багато хто забув.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*