Як у “Планеті Кіно” зникли бонуси - Блог про Львів

Як у “Планеті Кіно” зникли бонуси

Бонуси

Багато хто з наших читачів полюбляє ходити в кіно. Ваш автор не є виключенням. Звісно, що задоволення – це не з дешевих, але все ж. Кіно – це краще ніж пити горілку чи пиво.

У даний час багато кінотеатрів пропонує різноманітні акції, знижки й так далі. Зокрема, відома мережа кінотеатрів «Планета Кіно» дозволяє за придбані квитки та різні «приколи» накопичувати бали, які згодом можна використати для купівлі квитків у кіно чи, скажімо, води чи попкорну.

Але, й навіть у них виникають казуси. Нещодавно до нас написав один із читачів, який назвався Олесь, про проблему, яка виникла у нього саме в даному кінотеатрі. Далі цитую його слова:

«В один прекрасний вечір я вирішив заглянути у свій особистий кабінет на сайті мережі Планета Кіно. Те, що там побачив мене шокувало ….
У мить зникли всі, зароблені мною, бонуси, які я накопичував протягом декількох років. Щоб вам було більш зрозуміло, це не мало й не багато, а понад 2000 бонусів. На них можна придбати великий попкорн або ж відвідати будь-який сеанс кіно.
Злість моя закипіла і я вирішив написати скаргу у службу підтримки кінотеатру щоб вони відповіли куди зникли мої бонуси. Хтось же мав скористатися ними?

Через деякий час на мою електронну скриньку прийшов звіт з випискою. Через нього я побачив, що невідома особа потратила мої бали на власне задоволення. Шок…

Звісно, що я не розгубився, а знову звернувся в службу підтримки, де висловив своє невдоволення даною ситуацією. Бонуси зникли в день, коли мене й близько не було на території кінотеатру. Радий, що «Планета Кіно» швидко відреагувала на мій запит й вже через декілька годин на e-mail прийшов лист із вибаченням. Бонуси було повернуто на мій рахунок.

Висновок? Час від часу перевіряйте свій особистий кабінет і якщо виникають ті чи інші проблеми, то одразу ж звертайтеся в службу підтримки.

В іншому ж випадку можна буде попрощатися з своїми балами. «Планеті Кіно» ж бажаю у цьому плані працювати більш серйозніше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*