Футзал. Чемпіонат Білорусії. Справи українців - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат Білорусії. Справи українців

Микола Грицина

Чемпіонат Білорусі: «Столиця» та «Лідсельмаш» гратимуть третій півфінальний матч.

А «ВРЗ» став першим фіналістом.

Брати Грицини у вогні – саме так можна назвати підсумок другого півфінального матчу чемпіонату Білорусі, у якому «Столиця» приймала «Лідсельмаш». Після того, як чинні чемпіони Білорусі поступились у першому поєдинку, який проходив у Ліді, «чорно-зеленим» треба було перемагати вдома, щоб мати шанси на вихід у фінал. Так і сталося.

Вже на 6-й хвилині Ольшевський після пасу Миколи Грицини відкрив рахунок. Але наприкінці першого тайму «Лідсельмаш» зрівняв цифри на табло. Тим не менш, у другій половині зустрічі «Столиця» взяла своє. Вагоме слово сказав Михайло Грицина, який оформив дубль. А загалом «столичні» здобули перемогу з рахунком 4:1.

На жаль, нічим не змогли допомогти своїй команді українці «Лідсельмашу» – Олександр Хурсов та Артем Рось. Вони вийшли у різних четвірках, але їх зусиль було замало для того, щоб здобути другу перемогу над чинними чемпіонами Білорусі.

Також читайте:   VВЕТ Кубок України: результати повторних матчів першого попереднього раунду

Тепер вирішальний поєдинок півфінальної серії до двох перемог відбудеться у Ліді.

А от гомельський «ВРЗ» здобув другу перемогу над «ВітЕном» та оформив путівку до фіналу. Багато в чому виходу «вагоноремонтників» посприяли українці Євген Клочко та Євген Рогачов. Обидва відзначились голом та результативною передачею (до того ж, вони асистували один одному), а Рогачов наприкінці матчу міг би оформити дубль, якби він не схибив з 10-метрового.

У відповідь на це «вітенівець» Дмитро Клочко також записав у свій актив гол та результативну передачу, тим самим давши своєрідну «відповідь» молодшому братові. «Енергетики» могли врятуватись від поразки, якби Тікурішвілі зміг переграти Куді з 6-метрового. І цей промах фактично вивів до фіналу команду з Гомеля.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, 5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*