Таксі 5

Таксі 5

Сьогоднішній день на блозі Воробуса буде присвячений рубриці «Фільми та Телепередачі». Зокрема, будемо говорити про прем’єру фільму «Таксі 5», а також про те, як ваш автор дивився кіно у технології 4DX.

Кажу вже, скучно мені точно не було. Та, спершу про прем’єру культового таксі. Думаю багато хто з вас дивився попередні частини.

Що це за фільм, актори, сюжет, традиційна оцінка від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Отже, фільм «Таксі 5» – це виробництво країни Франція. Рік випуску 2018.

Прем’єра у світі відбулася наприкінці квітня.

За жанром – це пригоди, комедія, екшн.

Що цікаво, режисером «Таксі 5» виступив Франк Гастамбід, який зіграв і головну роль у цьому фільмі. Як на мене, зіграв він не погано. З актором творці вгадали.

Писати сценарій Франку Гастамбіду допомагав Стефан Казанджянжанр.

У головних ролях:

ФранкГастамбід, Малик Бенталха, Бернар Фарсі, Сальваторе Еспозіто, Сенд Ван Рой, Сабріна Уазані.

Також читайте:   Прокляття (The Grudge)

Тривалість – 105 хвилин.

Сюжет:

«Таксі 5» – це історія блискучого офіцера поліції і лихого гонщика Сільвена Маро (Франк Гастамбід), якого переводять з французької столиці на пониження в Марсель. Там він отримує завдання від колишнього комісара, а нині мера міста Жибера (Бернар Фарсі): знешкодити невловиму банду італійських грабіжників, які ганяють вулицями міста на «Феррарі». Для цього йому доводиться об’єднати сили з нікчемним водієм Едді Маклуфом (Малик Бенталха), племінником легендарного Даніеля Моралеса (Самі Насері), які отримали в свої руки те саме біле таксі Peugeot 407 від знаменитого родича.

Чи вдасться новоствореній компанії знешкодити банду італійців? Про це дізнаєтеся переглянувши фільм.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Таксі 5» поставив би балів 7 із 12-ти. Кіно нормальне, можна дивитися, але попередні частини були набагато цікавішими. У п’ятій частині є більше тупих моментів.

Насамкінець, пропоную глянути трейлер до фільму «Таксі 5»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*