Як у Львові Кубок Чемпіонів зустрічали (фото) - Блог про Львів

Як у Львові Кубок Чемпіонів зустрічали (фото)

Фото з кубком

Вчора в Європі був великий футбольний день. У рамках 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів іспанський «Реал» зустрічався з німецькою «Баварією».

Поєдинок, як і все протистояння, сподобалося. Дійсно було помітно, що команди рівні, вартують одна одної. Просто у деякий момент більше пощастило Крістіано Роналду та компанії. Саме «Реал» пройшов у фінал, де у місті Києві зіграє з переможцем пари «Ліверпуль» – «Рома».

Це було вчора, а ось у понеділок місто Лева також стало частинкою майбутнього фіналу. До Львова привезли головні трофеї цьогорічного сезону: чоловічий та жіночий кубки Ліги Чемпіонів.

Протягом дня відбувалися різноманітні події, пов’язані саме з цими трофеями. Навіть скажу більше, кожен охочий міг зробити світлину на пам’ять. Звісно, що ваш автор не міг не скористатися такою нагодою.

Головний трофей Старого світу розмістили на площі біля пам’ятнику В’ячеславу Чорноволу. Була організована спеціальна сцена, на ній стояли кубки і люди по черзі підходили й робили фото.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 6:2 ЛТК (відео)

Привезення кубків до Львова викликало ажіотаж серед місцевого населення, адже черга до них тягнулася аж до німецької школи. Як сказав один пан, що стояв зі мною у черзі, цитую: «навіть за хлібом колись такої не було як тут».

Та й якщо бут відвертим, то люди довго робили фото з трофеями. Їм і спереду фото давай, і селфі, і групове. Й лише після того, як організатори побачили, що такими темпами вони не встигнуть задовольнити бажання всіх людей, то почали застосовувати новий метод – 10-ть секунд для фото.

Як на мене, це мало, адже якщо ти не встиг зробити фото за один раз, то потім зробити ще одне нема можливості.

Згадалося Євро-2012, коли людей фотографував спеціальний фотограф й фото згодом можна було знайти у мережі інтернет.

Далі коротенький фоторепортаж:

Черги

Черга у сквері

Сцена

Жіночий кубок

Люди в черзі

Воробус і кубок

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*