Блог Воробуса не висвітлюватиме чемпіонат світу - Блог про Львів

Блог Воробуса не висвітлюватиме чемпіонат світу

Чемпіонат світу

Триває робочий тиждень і сьогоднішній день не є виключенням. Як завжди, цікавих тем для дописів є багато. Про що будемо говорити сьогодні?

Відповідаю, футбол, бандерівські скелі й, якщо встигну, про док у місті Миколаїв Львівської області.

Розпочну з новини про футбол. Так, можливо він вам вже набрид, але хочеться розставити крапки над «і» в одному дуже делікатному питанні.

Хто полюбляє гру «11 на 11», той знає, що вже завтра, 14 червня, у сусідній Росії стартує чемпіонат світу по цьому виду спорту. За право називатися найкращою командою планети позмагаються 32 команди.

Цілий місяць триватимуть футбольні баталії й аж 15 липня буде зіграно головний матч турніру. В останні дні мене часто запитують наші читачі, просто знайомі чи будуть на блозі висвітлюватися ці змагання, чи будуть конкурси прогнозистів й так далі. У минулі ж роки подібного було валом. Дехто навіть просить розпочати голосування.

Цікаво, що на цю тему прийшло навіть запитання в рубрику «Запитай у Воробуса».

Так ось, відповідаю всім. Про чемпіонат світу в Росії ми говорити, писати взагалі не будемо. Цей пост буде одним єдиним по даній тематиці.

Також читайте:   Про те, як змінився Воробус, секс із довідкою та посівання

Чому так? Справа тут навіть не у тому, що українська футбольна збірна не бере в ньому участі й що спорт має бути поза політикою. Воно то може й так, але особисто я не можу рекламувати країну, яка є агресором для нашої країни й від якої гинуть наші люди. Війна триває, бойові дії не припиняються, а тут ще й футбол.

Багато розмов ходило, що можливо деякі збірні, особливо, Європи не поїдуть на змагання, які проводяться раз у чотири роки. Проте, все це залишилося на рівні чуток. Не чув, щоб хтось відмовився їхати у сусідню Росію.

Прямі трансляції будуть показувати на телеканалі «Інтер» та «НТН». Все можна дивитися у вільному доступі, без жодних обмежень, навіть у селі.

Повертаючись до теми висвітлення змагань на цьому сайті, не переживайте. Воробус обов’язково придумає цікаві конкурси. Цілком ймовірно що вони будуть пов’язані не лише з футболом, а, скажімо, туризмом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*