Підсумки публікацій на блозі Воробуса у травні 2018 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у травні 2018 року

Колиба

Вже стало хорошою традицією підводити підсумки роботи блогу у тому чи іншому місяці. Травень виключенням не став. Як завжди, було багато постів.

Звісно, зараз багато хто мені може дорікнути за те, що знову зловживав футзалом. Є таке, але це все тому, що у нас є новий дописувач – Артем Терентьєв, який розповідає цікаві речі про цей вид спорту не лише в Україні, а й за її межами.

Тому, однозначно треба подякувати Тереші, що розвиває даний вид спорту. До теми футзалу, можу віднести й те, що наша «Енергія» програла золото першості херсонському «Продексіму».

А ще Воробуса понесло в екзотику. Такою для Львова й України загалом є водне поло. Дуже рідко можна насолодитися цим видом спорту саме у місті Лева. Львівське «Динам» стало чемпіоном України, до слова. У червні ще треба здобути кубок, але це буде потім.

Після підкорення найвищої гори світу Еверест повернувся до рідного міста Роман Городечний. Само собою, що Воробус не мін не зустріти цю людину. Ще б пак, люблю гори й також мрію підкорити цю серйозну вершину. Ще б десь мільйон знайти було би добре.

Також читайте:   Що таке блокчейн? Технологія блокчейн

У Португалії завершилося пісенний конкурс «Євробачення-2018». Наш виконавець Меловін зайняв 17-е підсумкове місце. Перемогу ж здобула ізраїльська співачка Нетта Барзілай. Тому, наступного року всі поїдуть співати у Тель-Авів.

Щодо мене, то вдалося підкорити чергову, невідому для себе вершину – Довбушанку. Йти було важко, інколи навіть через не можу, але радує, що до вершини таки вдалося дійти.

Протестував проїзний а електротранспорті, а також гарячу лінію міста. Що одне, що інше годиться. Принаймні, серйозних нарікань у мене не було.

Чого слід очікувати у червні місяці?

Перш за все, Воробус планує багато подорожувати. Вже зараз заплановано багато подорожей. Куди саме цього не скажу. Як кажуть, щоб не наврочити. Наступило літо, тому нема чого сидіти вдома.

У футзальних першостях участі не беру, але вже кажу, що планую взяти участь у двох цікавих турнірах.

У минулих публікаціях був пост про підрубрику «Ретро». Так ось, будемо її наповнювати й ще говорити за місця для відпочинку.

Заходьте, читайте.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*