Правила денного макіяжу - Блог про Львів

Правила денного макіяжу

макіяж

Всім привіт! Сьогодні на блозі Воробуса черговий пост із суперсекретної рубрики – Для дівчат. А хлопцям вхід туди суворо заборонений!

Отож, до мене в гості приїхала давня знайома, яка не була в Україні років 15, і нарешті вибралася з теперішньої європейської домівки подивитися славне місто Львів. Погулявши ранішнім містом, ми зайшли до кав’ярні на ранкову каву. І тут я почула «Я відвикла бачити вечірній макіяж щодня, і тим паче вранці».

Що ж, я з нею була змушена погодитися.

Більшість дівчат та жінок, яких ми зустріли, мали макіяж дійсно яскравий, і наносили його не задумуючись, чи пасує він до часу доби, поїздок у громадському транспорті, прогулянок ранковим містом.

Тому я уточнила у професіонала,що ж все-таки передбачає денний макіяж, які його основні правила і найпоширеніші помилки при нанесенні.

Отож, професійні візажисти вважають, що у денному макіяжі допустимий лише один акцент (тобто, або лише очі або лише губи), можна використовувати лише пастельні відтінки, у рідких випадках дуже дозовано яскраві; не використовується чорний колір (так,улюблені багатьма стрілки це вечірній варіант); неприпустимі занадто нарощені вії чи засильне «скульптурування» обличчя; «шиммер» використовують дуже обережно (тобто блискучі тіні відкладіть до вечора).

макіяж

Тепер перейдемо до деталей. У Європі найбільш популярним варіантом щоденного макіяжу є нюд-макіяж, який передбачає нанесення макіяжу так, щоб оточуючі не здогадалисяя, що косметика на шкірі є, а вважали, що це такими прекрасними вас створила матінка природа. Це, до речі, і головне правило актуального зараз макіяжу.
У цьому макіяжі використовують лише натуральні відтінки: беж, персик, ніжно-рожевий, і мінімум блиску у помаді, це направду створює ілюзію голого обличчя.

Також читайте:   Little black dress чи яскраві сукні? А яку сьогодні оберете Ви?

Тепер перейдемо основних помилок у денному макіяжі. Як правило, українських красунь вчать азам макіяжу не професіонали, а подруги чи всезнаючий інтернет. І в результаті макіяж не підкреслює красу дівчини, а лише все псує.

Перша основна помилка, невірно підібраний тон тонального засобу або його повна відсутність. Рідко хто може похвастатись ідеальною шкірою, а правильно підібраний тональний засіб всі огріхи приховає.

Друга помилка це занадто темна пудра або занадто яскраві рум’яна. Вони підходять для фотосесії під софітами, але не для денного макіяжу.

як не потрібно робити макіяж

Третя помилка, це відсутність одного акценту. Якщо зроблений інтенсивний макіяж очей, то на губи нанесіть світлу помаду чи блиск і навпаки.

Не забувайте про брови! Неправильна форма брів чи неохайні брови псують весь образ.

Пам’ятайте, що некрасивих жінок не буває, є ті, які не вміють скористатися чарами макіяжу!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 05.06.2018 пише:

    Теж часто бачу дівчат вранці та вдень з відверто вечірнім дуже яскравим макіяжем. Але в таких випадках завжди хочеться думати: “А раптом це фотомодель і вона просто повертається додому з фотосесії?” =)

    Поки писала коментар, виникло питання. А як тоді “малюватись”, коли вранці йдеш на роботу, а ввечері повертаєшся? Не будеш же в офісі повністю змивати нюдовий і наносити вечірній. Певно, є якісь середньо-офісні варіанти?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*