“Сухий” рекорд “Рясне-Руське” - Блог про Львів

“Сухий” рекорд “Рясне-Руське”

Рясне-Руське

Люблю шукати цікавинки не лише у футзалі, а й інших видах спорту. Особливо це стосується рекордів. Чого лише вартує епопея із «сухою» серією у змаганнях Асоціації футзалу Львівщини.

Та сьогодні про футбол великий.

Грою «11 на 11» місцевого рівня цікавлюся не часто, але якщо є можливість, то обов’язково переглядаю поєдинки різних ліг. В одній із ліг, які проходять під егідою федерації футболу Львівщини, побачив дуже цікаву ситуацію.

Виявляється у другій лізі групи «А», в якій беруть участь 10-ть команд є один колектив, який заслуговує на увагу «Рясне-Руське». Відомий він мені тим, що тут грають переважно гравці фут зального клубу «Спільнота».

У це важко повірити, але серед 10-ти команд, які зіграли по 5-6 поєдинків поточний лідер чемпіонату ще не пропустив жодного голу у свої ворота.

Гравці цієї команди тримають свої ворота на замку протягом 450 хвилин.

По матчах це виглядає наступним чином:

Також читайте:   П’ять кращих сейвів Ігоря Воробуса. Частина друга (відео)

«ФК Гамалїївка/ Ямпіль» – «Рясне-Руське» – 0:4

«Рясне-Руське» – «ФК Надбужжя» – 2:0

«ФК Новий Яричів/Руданці» – «Рясне-Руське» – 0:1

«Рясне-Руське» – «Легінь» – 2:0

«Галичина» – «Рясне-Руське» – 0:2

На своїй пам’яті не пригадую яку-небудь команду області щоб змогла досягти подібного. Якщо хтось знає, то обов’язково поділіться з нами цим фактом.

Степан Кунтий, віце-капітан «Рясне-Руське»:

Як вдається залишати ворота на замку? Перш за все варто сказати що граємо ми пліч-о-пліч вже давно. «Рясне-Руське» – це так званий сплав молодості та досвіду. Завдяки дуже вдалій грі в обороні, воротарю Юрію Нуцковському та хорошим нападникам вдається не лише грати на нуль, а й здобути перемоги. Також хочу згадати нашого президента завдяки якому й існує ця команда.

17 червня команда Івана Шаха зустрінеться із «Карпатами» з Кам’янки-Бузької. Дуже цікаво буде глянути чи зуміють гравці «Рясне-Руське» продовжити свою «суху» серію у чемпіонаті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*