Водне поло. Львівське “Динамо” програло кубок “Збірній Харківської області” - Блог про Львів

Водне поло. Львівське “Динамо” програло кубок “Збірній Харківської області”

Водне поло

Цього вікенду Львів жив водним полом. У попередніх публікаціях вже багато писав про те, що цей вид спорту не є таким популярним як футбол, футзал чи волейбол. Не дивно, що й побачити його випадає не так часто якби цього хотілося.

Зокрема, 23-24 червня відбулися матчі фіналу чотирьох національного кубка. У перший день змагань нічого цікавого не було. Прогнозовано львівське «Динамо» та «Збірна Харківської області» обіграли своїх суперників «НТУ-ХПІ Харків » та ВК «Маріуполь», відповідно.

Набагато цікавіше стало у дні фіналів. Спершу у боротьбі за «бронзу» зустрілися невдахи півфіналів: друга команда Харкова та ватерполісти Маріуполя. Гра видалася дуже й дуже цікавою й завершилася мінімальною перевагою гравців зі Слобожанщини – 8:7.

Ну, а головним матчем цього дня й сезону, що завершився стало протистояння двох грандів українського водного поло «Динамо» та «Збірної Харківської області».

Як завжди, атмосфера у плавальному басейні «СКА» була неймовірною. На гру двох лідерів прийшло багато людей, які підтримували то одну, то іншу команди. Бачив навіть кілька разів як вболівальники влаштовували між собою справжні суперечки. Добре що до бійок не дійшло. Були й лотереї, у яких ваш автор знову не переміг. Можливо наступного разу?

Також читайте:   Біатлон. Гонка переслідування. Жінки. Україна в останню мить втрачає медаль

Жарти, жартами, але найголовнішим цього дня було протистояння Харкова та Львова. Якщо чесно, то перед грою вважав фаворитом саме нашу команду. Проте, після розмови з і старшим чоловіком зрозумів що все буде не так просто.

За словами знавця водного поло, на матч проти Львова харківська команда залучила двох легіонерів, Як виявиться згодом, вони дуже сильно допоможуть своїй команді здобути підсумкову перемогу.

Вже у дебюті гри харківська команда повела в рахунку – 4:0 й було незрозуміло за рахунок чого нашій команді вдасться переламати хід поєдинку. Це зробити вдалося в кінці третього періоду, коли «Динамо» скоротило відставання в рахунку до мінімуму. Проте, це були лише миттєвості.

Незабаром «Харківська область» знову збільшила розрив у рахунку й, у підсумку, довела свою перевагу в грі до логічного завершення.

7:12 – львівське «Динамо» програло й кубок на цей раз їде у Харків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*