Битва Давида та Голіафа у Львові - Блог про Львів

Битва Давида та Голіафа у Львові

ФК Львів - Динамо

28 липня, у Львові був великий футбол. У рамках другого туру прем’єр-ліги в гості до новоствореного клубу «Львів» завітав віце-чемпіон України київське «Динамо».

На цю гру завітав і ваш автор у першу чергу глянути на те, що залишилося поза межами фото та відеокамер.

Про те, що у літній вечір суботи у місті Лева буде футбол сигналізували афіші, які можна було побачити у багатьох куточках міста. Якщо бути відвертим, не сподівався що на гру між «Львовом» та «Динамо» відвідає така велика кількість людей.

За офіційними даними на гру прийшло близько 10 тисяч вболівальників. Як для матчу прем’єр-ліги – це дуже непоганий показник. На ті ж «Карпати» наступного дня прийшло трохи більше як 2500 тисячі глядачів.

Чому так? Важко сказати. Є різні версії. Від цін на квитки до чогось нового. Перепустки на гру «Львова» проти «Динамо» стартували від 20-ти гривень.

Щодо чогось нового? Можливо й дійсно люди хочуть побачити щось нове для себе. Є й версія, що вболівальник прийшов на «Динамо».

Побачимо скільки людей прийде на наступну гру «Львова» проти «Ворскли».

Йдемо далі.

Транспорт

Знову чув від багатьох людей що були проблеми не так з добиранням на футбол, як з виїздом опісля. Місту та клубам треба ще більше працювати щоб забезпечити простих людей необхідною кількістю автобусів та тролейбусів. Не всі ж мають автомобілі чи мотоцикли.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:2 Ворскла (відео)

Черги за квитками

Вони також були. За хвилин десять до гри купити «тікети» було практично неможливо. Добре що знайшлися такі люди, які додумалися продавати квитки паралельно не лише у касах стадіону, а й у мережі інтернет.

Підтримка вболівальників

Не сказав би що народ аж так кричав, як, скажімо, кричать фани «Карпат» на поєдинках своєї команди. Проте, навіть незважаючи на це, підтримка у команди зі Львова була. Не сподобалося після гри що більшість гравців «міщан» не подякували вболівальникам оплесками. У майбутньому над цим ще треба працювати.

Щодо гри, то команда з міста Лева нічим не поступалася своєму більш іменитішому супернику. Якби не гол Назарія Русина під кінець гри, то цілком реально було взяти одне залікове очко.

На цьому все. Цікаво буде спостерігати за підопічними Жилмара у наступних матчах, де у суперниках будуть менш імениті команди.

Фото: Роман Породько

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*