Форум видавців-2018: програма свята - Блог про Львів

Форум видавців-2018: програма свята

Форум видавців-2018

Вже незабаром, а саме з 19 вересня стартує вже традиційний, 25-й за ліком Форум видавців. Як і минулого року, організатори очікують на 50000 гостей.

Що цього разу буде цікавого на головному культурному святі року, до коли воно триватиме, скільки вартуватимуть квитки та з програмою свята можна ознайомитися нижче.

Розпочну з тогою, що 25-й Форум видавців розпочнеться 19 вересня й триватиме чотири дні. Відкриє його президент України Петро Порошенко, а головними гостями будуть Марсі Шор та Енн Епплбом.

Фішкою 2018 року стане те, що книжкове свято обіцяє стати наймасштабнішим за всі часи його проведення й місця локації будуть не лише в палаці Мистецтв, а й у 50-ти інших.

Фокусна тема цьогорічного Форуму видавців – Ринок свободи. «В рамках фокусної теми будемо говорити про те, як кожен з нас «торгує» своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді.

Також читайте:   Воробус відвідав 23-й форум видавців

З повною програмою свята можна ознайомитися тут.

Щодо перепусток, то з кожним роком вони виглядають привабливішими для людей.

Для прикладу у 2018 можна купити унікальну картку, тривалістю на 5-ть днів. До 27 серпня вона вартує 400 гривень. Після цієї дати вона буде ще дорожчою.

Її фішкою є те, що окрім входу на свято книги, можна буде скористатися мережами партнерів, безкоштовно їхати в транспорті, заходити на платні вечірки й так далі.

Щодо простих перепусток, то вони стартують від 35-ти гривень і вище. У дні проведення ціни, звісно, що зростуть.

Також є пільги для пенсіонерів, працівників освіти, студентів і так далі.

З переліком категорії квитків, пільг та реєстраційних форм можете ознайомитися на офіційному сайті Форуму Видавців.

Звісно, що ваш автор як і кожного року відвідає Форум і щось прикупить для своєї малечі. Вона у мене вже виросла, тому прийдеться знайти щось креативне.

Свято Книги наближається. Не забуваймо, що Інтернет чи планшет нам не замінить класичного друкованого видання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*