«Людина-Мураха та Оса»

Мураха

Так як у Львові продовжують падати дощі, ваш автор вирішив не гаяти часу, а вибрався з друзями у кіно.

На цей раз наш вибір впав на фільм, який має назву – «Людина-Мураха та Оса».

Що це за фільм, жанр, актори, сюжет, традиційна оцінка від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Отже, «Людина-Мураха та Оса» – це продовження фільму про людину-мураху, перша частина якого вийшла у світ ще у 2015 році.

Виробництво такої країни як США. Прем’єра у світі відбулася наприкінці червня, а точніше 29 числа. В Україні це кіно почали показувати рівно через тиждень.

За жанром – це фантастика, пригоди, екшн. Інколи, коли дивишся на спеціальні ефекти, то просто вражає. На мить навіть подумав якби добре було коли б у Львові можна було зменшитися й за секунду добратися до того чи іншого місця призначення.

Режисер: Пейтон Рід
Сценаристи: Ендрю Баррер, Кріс МакКенна, Ерік Соммерс
Продюсери: Кевін Файгі, Вікторія Алонсо, Мітчелл Белл

Також читайте:   "Скажене весілля"

У головних ролях:

Пол Радд, Еванджелін Ліллі, Майкл Дуглас, Мішель Пфайффер, Лоуренс Фішборн, Майкл Пенья, Ханна Джон-Кеймен, Джуді Грір, Уолтон Гоггінс

Тривалість – 120 хвилин.

Особливих обмежень по віку немає.

Сюжет:

За ним, Скотт Ленг намагається розібратися з наслідками власного вибору на користь одночасно двох непростих ролей – супергероя і батька. Старання відновити баланс між сімейним життям і обов’язками Людини-мурахи зривають доктор Хенк Пім і Хоуп Ван Дайн, які звертаються до Ленга з новою відповідальною місією.

Аби розкрити неймовірні секрети минулого, Скотту доведеться знову надіти костюм супергероя і навчитися протистояти ворогові пліч-о-пліч з Осій.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Людина-Мураха та Оса» я б поставив балів так 9 з 12-ти можливих. Фільм дійсно непоганий й ближче до кінця не хочеться залишати кінозал, а дивитися його ще.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму «Людина-Мураха 2»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*