Підсумки публікацій на блозі Воробуса у липні 2018 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у липні 2018 року

Липень позаду

Сьогодні надворі, 1 серпня. Це означає, що не лише розпочався останній місяць літа, а й настав час підвести підсумки роботи блогу у місяці що минув. А таким місяцем був липень.

Що вдалося зробити Воробуса, які плани на майбутнє та багато іншого читайте далі.

Отже, серед великої кількості подій я б виділив наступні:


1. Вдалося втілити в життя давню мірю й відвідати озера Свидовця.

У районі Драгобрату хотів побувати давно й добре що все вдалося втілити у життя. Краєвиди вразили й так собі думаю приїду туди ще колись, особливо це стосується озера Ворожеска.

2. Воробус став хокеїстом.

Не скажу що грав у цей вид спорту вперше в житті. Будучи ще дітлахом, неодноразово «ганяв» шайбу. Проте, тут було набагато цікавіше. Мене вдягнули у справжню воротарську форму й довелося відбивати удари команди-суперника. Видовище було ще те.

3. Пригоди у Ясниськах.

Також порадувала поїздка у село біля Львова. Ніколи б не міг подумати що на звичайнісінькому кар’єрі можна так класно відпочити. Добирався додому з пригодами, але це дрібниці.

Також читайте:   Про домен google.ua

4. Місячне затемнення.

Як сказали мудрі люди, подібне явище відбувається у світі раз на сто років. Хоча, я щось так не думаю. Наступає новий рік і як не сонячне затемнення відбувається, то затемнення в голові.

5. Розпочався новий футбольний сезон.

Знаю, після чемпіонату світу переключитися на місцевий чемпіонат важко, але такі вже реалії. З нетерпінням очікую дербі між «Карпатами» та футбольним клубом «Львів». Відбудеться воно у вересні місяці.

Чого слід очікувати в місяці серпні?

Планував Воробус на моря, але через різного роду обставини прийшлося ці плани підкорегувати. Куди поїду цього разу не скажу, але якщо вдасться втілити плани у життя, то має вийти дуже й дуже цікава подорож.

Плюс в кінці місяця у Львові має стартувати новий футзальний сезон матчами за «Кубок Львівщини-2018». Кажуть, що мають приїхати команди із-за кордону.

Тримаємо руку на пульсі подій, читаємо блог Воробуса.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*