Шанси українських команд у єврокубках - Блог про Львів

Шанси українських команд у єврокубках

Шанси

Наступили вихідні, а це означає, що настав час відпочинку. Добре, що погода цьому сприяє.

На даний момент хмарно, але дощу немає й, так виглядає, що його й не буде. Хоча, львівська погода дуже й дуже непередбачувана. Та, «брати це все до голови не варто, адже, як відомо, у природи нема поганої погоди.

Про що будемо говорити сьогодні? Оцінимо шанси українських команд у новому сезоні єврокубків, а також вийде у світ довгоочікувана стаття, яку так давно хотіла побачити наша читачка з ніком «Арвеніта».

Спершу про футбол. На тижні наші команди грали матчі кваліфікаційного раунду в єврокубках.

За право пробитися у груповий раунд Ліги чемпіонів у суперники київському «Динамо» потрапила чеська «Славія». Перший поєдинок підопічні Олександра Хацкевича проводили на виїзді й розписали мирову з місцевою командою – 1:1.

Якщо зробити коротенький аналіз цієї гри, то результат таки закономірний. Більшу частину поєдинку ігровою ініціативою володіли гравці «Славії». Проте, є й інший аспект.

Річ у тому, що «Динамо» вело у рахунку до 93 хвилини. Саме тоді головний суддя гри поставив «ліве» пенальті у наші ворота. Виручити свою команду кіпер киян Денис Бойко не зумів.

Які шанси нашої команди на продовження боротьби?

Якщо підопічні Олександра Хацкевича не зроблять собі проблем, то «біло-сині» мають проходити далі. У Києві команда зараз дуже молода й від неї можна очікувати чого завгодно.

Також читайте:   Стартував продаж квитків на матч Україна - Франція

Йдемо далію. Ліга Європи.

Тут взагалі дуже й дуже цікаво. Полтавська «Ворскла» потрапила в груповий раунд цих змагань напряму. Чого не скажеш про ФК «Маріуполь» та «Зорю». Ці команди борються за це право через сито кваліфікації.

Звісно, «Маріуполю» проти французького «Бордо» було важко грати. Але, вже зараз впевнений, що принаймні за нічию ми могли зачепитися. Вже у дебюті гри українська команда вела в рахунку, контролювала хід подій, могла розвинути свій успіх.

Проте, як це часто трапляється, ми почали привозити собі голи з нічого. Як на мене, дуже погано зіграв у цьому матчі воротар Рустам Худжамов. Із таким то досвідом і робити такі помилки? Це не чемпіонат України. Тут такого не прощають.

Як наслідок, маріупольська команда програла – 1:3 й за вихід у наступний раунд кваліфікації можна забути.

Щодо луганської «Зорі», то їй також буде важко пройти сито кваліфікації. У грі проти португальської «Браги» наша команда нічим не поступалася, але першою пропустила. Добре, що Олександр Караваєв зумів врятувати луганчан від поразки.

1:1 і гра на виїзді для підопічних Юрія Вернидуба обіцяє бути дуже цікавою. Якщо бути відвертим, то шансів у нас мало.

Та, це не означає, що треба опускати руки. М’яч круглий і є ще 90 хвилин щоб виправити ситуацію.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*