Враження від перегляду фільму “Шалений Будапешт”

Шалений Будапешт

Привіт, читачам Воробуса. Давненько мене тут не було, але вирішив зайти в гості. 🙂 Cьогодні я хочу поділитись враженнями про нову французьку комедію “Шалений Будапешт”, що йде зараз у кінотеатрах України.

Отже, коротко про сюжет, який, до речі, заснований на реальній історії. Двоє друзів закінчили престижну бізнес школу і пішли працювати на Дядю. Звісно що говорити про цінність на такій роботі, як працівника, не доводиться. Постійне знущання директора і нуль перспектив росту. Що ж робити, в обидвох сім’я, яку потрібно забезпечувати. Чисто випадково вони дізнаються про шалені можливості для відпочинку для дорослих в Будапешті за просто такі смішні кошти: унікальні еротичні клуби, стрільба з танку тощо. Відповідно, вони вирішують брати фарт у свої руки і організовують турагенство, у якому пропонують всім хлопцям, що одружуються, провести останню хлопчачу вечірку в Шаленому Будапешті. І ось тут починається справжня комедія, ну і драма – зовсім трохи.

Також читайте:   Враження від фільму "Заборонена зона"

Як ви зрозуміли з опису, даний фільм має обмеження 16+, яке таки є реальним. Але, не дивлячись на це, цей фільм має легкий шарм французької комедії і тому дивиться ну просто надзвичайно легко і на одному диханні. Завдяки такому унікальному сюжету, фільм не відпускає вас ні на секунду. Адже кому з нас інколи не хочеться трохи шаленства і гарячих дівчат?

Враховуючи традиційну градацію оцінок від Воробуса, цьому фільму я би поставив 9 з 10. Класична французька комедія, в якій ідеально витриманий кіно баланс сюжету, операторської роботи і влучного гумору!

Щоб потрапити на цей фільм у кінотеатрі варто поспішити, думаю показ буде тривати ще буквально декілька днів.

Ну, а для всіх, кого зацікавить такий відпочинок, ця агенція працює у Франції до цих пір і найшаленіші українці можуть спробувати самі провести незабутні дні у Будапешті.

Приємного перегляду!

Автор статті: patron.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*