На горі Піп Іван падає сніг та “-5”

Щось зимно

Черговий день, а надворі 25 вересня, розпочався. І далі про погоду.

Вже вчора чув дорікання від людей, а чому це після 20-ти градусів тепла, теплого сонечка, шортів і так далі, на зміну цій погоді прийшла холодна. Вже у понеділок істотно похолодало, почав падати дощ, який час від часу припинявся. Але, і це ще не все.

Дуже багато людей себе погано почували. То болить голова, то тиск, то проблеми з судинами. Що ж відбувається з погодою, невже тепла вже не буде?

Розпочну з того, що на 8 годину ранку у Львові +6 градусів тепла. Принаймні стільки показує на моєму термометрі. Опадів не спостерігається, хоча вночі падав дощ і то рясний.

На протязі дня температура більше 12-ти градусів точно не підніметься.

Так чому ж так холодно? Є здогадки, що у Карпатах мороз і падає сніг.

Вирішили туди зазирнути.

Буквально тільки що увімкнув веб-камеру з відомого курорту Буковель й побачив сніг. Не такий, на якому можна вже кататися на лижах, але він є особливо на горі Довгій. При цьому температура повітря складає – 1,5 градусів морозу.

Також читайте:   Тепло забрало людей з інтернету

Далі ще цікавіше. А що ж відбувається на горі Піп Іван?

Тут веб-камери нема, але є
сторінка пошуково-рятувального посту у соціальній мережі фейсбук.

За цими даними буквально пів години тому на популярній серед туристів горі Піп Іван Чорногірський падав сніг, а температура повітря складала -5 градусів морозу.

Є ще один курорт, на якому можна увімкнути веб-камери – Славське (гора Тростян). Так ось, там також досить холодно – +1 градус тепла, але снігу не так багато, як на Піп Івані.

Коли буде тепло і чи воно повернеться?

Такого як минулих вихідних точно не буде. Вночі температура повітря буде опускатися до +3 – +5 градусів тепла. Вдень же істотно потеплішає у найближчий вікенд.

Так що одягаємося тепліше, починаємо шукати опеньки й при можливості йдемо в гори. До слова, ваш автор напевно що так і зробить. Екстрим нам не завадить.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*