Воробус зіграє за збірну журналістів України - Блог про Львів

Воробус зіграє за збірну журналістів України

Збірна журналістів

Напередодні матчу Карпати-Шахтар, Збірна журналістів України зіграє благодійний матч за «Кубок Львова» з Ветеранами Карпат.
28 вересня 2018 року, о 14:00 год. на стадіоні «Скіф», Збірна журналістів України зіграє з Ветеранами Карпат у благодійний футбольний матч «Кубок Львова».

Основна мета благодійного матчу – допомогти дітям-переселенцям зі Сходу України займатися спортом.
Організатори: Федерація футболу України, Українська Прем’єр-ліга, Інформаційне агентство «Центр новин», ГС «Федерація футболу
Львівської області».

Інформаційні партнери: «ЗІК», «НТА», радіо «Вголос».

Головний партнер команди Збірна журналістів України – компанія «Smart-Holding».

Зірковий гість матчу: ЗАЛІСКО

«Кубок Львова – 2018» буде відбуватися в рамках заходів УПЛ напередодні футбольного матчу ФК «Карпати» – ФК «Шахтар».
Запрошуємо усіх вболівальників прийти 28 вересня о 14:00 год. на стадіон «Скіф» (м. Львів, вул. Черемшини, 17).

Крім футболу на Вас чекає концертна програма! Вхід вільний!

Деталі на сайті centernews.com.ua або за телефоном 093 129 71 40

Нагадаємо, за підтримки Федерації футболу України, ІА “Центр новин” утворилась нова футбольна команда «Збірна журналістів України». Команда журналістів бере участь в благодійних матчах під патронатом ФФУ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Також читайте:   Ситуація із продажем квитків на гру Шахтар - Баварія

Результатом 1-го «Парламентського Кубку – 2016» стала побудова та облаштування кімнат корекційного центру «Прімавера» для дітей з обмеженими можливостями. Під час проведення 2-го «Парламентського Кубку – 2017» був побудований та відкритий дитячо-спортивний майданчик в смт. Комишувасі, Попаснянського р-ну, Луганської області (за 10 км від лінії фронту). За результатами третього «Парламентського кубку 2018» понад 50 дітей м.Краматорська отримали футбольну форму та екіпіровку. Результатами «Кубку Одеси – 2016, 2018» стала закупівля футбольної екіпіровки та спортивного спорядження дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Планує зіграти в цьому поєдинку й автор ресурсу про Львів. Щоправда, невідомо поки що на якій позиції. Швидше за все це може бути останній рубіж, хоча у великому футболі краще почуваю себе на лівому фланзі захисту.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*