Як поживає блогер Patron - Блог про Львів

Як поживає блогер Patron

Блогер Патрон

Нові теми для обговорення як і рубрики – це добре, але ж від спілкування цих творінь ніхто не відмовляється. Вирішив поспілкуватися з відомими мені блогерами й розписати їх чим вони поживають, чи ще пишуть, можливо знімають відео й чи не закинули свої ресурси.

Перший з них – це Олександр Пуляєв, більш відомий як Patron.

– Сашко, як поживаєте? Давно не чулися?

– Привіт, так дійсно давненько. Та все добре – живий, здоровий. Веду активний спосіб життя, дівчини поки немає.

– Як поживають ваші блоги? Ви ще їх ведете?

– Наразі у мене залишився лише один активний блог – «Мистецтво і люди». Але, на даний момент не виходить його регулярно наповнювати. Справа у тому, що з початку я планував вести даний сайт більше як журнал, але зараз розумію, що для цього недостатньо ресурсів. Тому, планую перевести, все-таки, його в режим блогу і активно його відновлювати з жовтня 2018 року.

– Чому, на вашу точку зору, зараз блогери так мало пишуть? Все-таки, технології пішли вперед і вони використовують більше відеоапаратуру?

Так, відеоблогінг зараз дуже стрімко розвивається, хоча фуфла, як і в друкованих блогах, вистачає. Але, я обома руками і ногами за його розвиток, тому що саме класні відео дають можливість не тільки висловитись про щось, а і всесторонньо розвивати особистість! Чи потрібно блогерам писати далі? – Вважаю, що так! Не про всі життєві і культурні події, на мою думку, можливо зняти хороше відео, а текст в умілих пальцях, завжди розкриє суть тієї чи іншої теми!

– Знаю що ви зараз активно розвиваєте власні проекти, розкажіть про них?

– Так, що є, те є. 🙂 Перший – це проект «Steady Dance». В рамках нього проходять різні заходи, що спрямовані на популяризацію contemporary dance у місті Львові: майстер-класи, кіноперегляди, тощо. Цей сезон починаємо з цілого дня сучасного танцю у Львові, майстер-класи з якого відбудуться 16 вересня.

Другий проект, який вже творю не тільки я, а і багато активних людей з усієї країни – Всеукраїнський Рух «Твоя Країна». В рамках цього руху для молоді надається унікальна можливість відвідати українські міста з мінімальними фінансовими вкладеннями – оплативши тільки дорогу і харчування під часу візитів, які відбуваються протягом 3- 5 днів з насиченою програмою! Я – активний волонтер проекту у Львові і на даний момент координатор візиту у Львів, що відбудеться 05-07 жовтня. Так що, якщо хтось з читачів Воробуса хотів навідатися до Львова, то у вас є чудова можливість.

Також читайте:   Чому алкоголь - це зло

Ну і третій проект, яким займаюсь вже багато років – це Благодійний аукціон побачень у Львові, до якого, хоч на даний момент, все менше виходить долучатись, але який завжди буду підтримувати по мірі сил і можливості.

– Також знаю що ви активно подорожуєте, де були, що бачили?

– Намагаюсь не відставати від Воробуса, правда основні мої пункти подорожей – це міста, а не гори. Літом зробив собі чудовий тріп Херсон-Скадовськ- о. Джарилгач, від якого отримав просто неймовірний заряд енергії. Вперше зїздив на табір – якраз від руху Твоя Країна, думали і говорили про наш розвиток. Базувалися ми біля Джуринського водоспаду, урочище Червоне справді надихає! І ось, буквально на початку вересня нарешті побував у Луцьку і залишився у захваті від цього прекрасного міста. В найближчих планах відвідати Вінницю, куди давно вже збираюся.

– Блог Воробуса ще читаєте?

-Час від часу заглядаю. Автора подорожі справді надихають і мотивують, але думаю варто подумати над «розбарвленням» контенту.

– Що можете порадити блогерам, які лише розпочинають свою діяльність?

– Чітко розуміти концепт вашого блогу і що він може принести людям. Все відштовхується від цього! Зараз блог-особистий журнал, з чого фактично все починалось у блогінгу, вже нікого не цікавить. Люди ставлять конкретні питання, на які хочуть знайти відповідь.

– Чи є у планах створення нових ресурсів?

Так, хочу створити свій відеоблог. Зараз активно розвиваю себе на ораторських заняттях і майстер-класах, і дуже хочу ділитися інформацією через відео. Формат і тематика відео блогу ще на стадії розробки.

– Когось з блогерів ще бачили?

Час від часу бачуся з Паном П, який якраз активно займається текстовими блогами.

– Ваші побажання читачам блогу?

– Хочу побажати всім займатися тим, що ви справді любите. І завантажте себе будь-якими справами по максимуму. Це парадокс, але це працює: чим більше ми плануємо, тим більше ми встигаємо і у нас, о диво – з’являється вільний час!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*