Воробус бере курс на Харків - Блог про Львів

Воробус бере курс на Харків

Курс на Харків

Завтра, 16 жовтня, в Україну знову повернеться великий футбол. У рамках четвертого туру Ліги Націй в гості до «синьо-жовтих» приїде збірна Чехії.

Хто уважно слідкує за виступами національної футбольної дружини, ті знають, що команді Андрія Шевченка в цьому поєдинку важливо не програти аби достроково зайняти у своїй групі перше місце. Воно дасть змогу вже у наступному році перейти в групу «А», а також зіграти у матчах плей-оф за вихід на Євро-2020.

Звісно, ваш покірний уважно слідкує за виступами головної команди країни й всіляко намагається її підтримувати. Не знаю чому, але той же чемпіонат України для мене став не цікавим. Інша справа збірна.

У новоствореному турнірі під назвою «Ліга Націй» поки що вдалося побувати на всіх матчах. Один, щоправда, був при пустих трибунах й довелося стояти біля стадіону, але то таке.

Черговий поєдинок Шевченка і компанії відбудеться у вівторок, 16 жовтня, у місті Харкові. Зі Львова туди їхати далеченько, але це не означає, що для вашого автора це не реально.

Також читайте:   Челсі - переможець Ліги чемпіонів 2011/2012 років (відео)

Ще минулого року був у столиці Слобожанщини, добирався туди важкувато, але поїздкою залишився задоволеним.

Сподіваюся, цей виїзд виключенням не стане.

Воробус їде у Харків не лише підтримувати футбольну збірну, а й за серією цікавих репортажів. Після приїзду очікуйте на враження від перегляду гри, а також всього що залишиться поза кадром.

Чого вартує лише 18-ти годинна подорож на потязі. Фактично люди там житимуть дві доби. А це що? Нові знайомства, нові пригоди. Можливо хтось тягла дасть.

Також спробую погуляти Харковом і дізнатися що тут змінилося за рік, який мене тут не було. Щось мені здається ніби нічого, але може бути всіляке.

Побачимо скільки буду мати часу для прогулянки містом.

Вболіваємо за Україну разом й нехай переможемо однозначно ми.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*