Зустріч Хабіб – Мейвезер: чутки та реальність

Хабіб – Мейвезер

Всім відомо, що 6 жовтня Хабіб Нурмагомедов одержав перемогу над Конором Макгрегором. Зараз увага всіх вболівальників зконцентрована на майбутньому поєдинку Хабіба з американським боксером Флойдом Мейвезером. Але це поки ще тільки намір, який вже підняв неймовірний інтерес серед фанатів та спеціалістів.

Якщо цей бій буде мати місце, спробуємо зважити шанси кожного бійця.

Мейвезер титулований боксер, чемпіон світу серед професіоналів, який у 50 поєдинках не програв жодного разу. Він вже мав досвід зустрічі на рингу з бійцем змішаної боротьби ММА. Його суперником був Конор Макгрегор, який нещодавно програв Хабібу у октагоні. Зустріч проводилася за правилами боксу. Конора було буквально знищено. Він протримався на рингу дев’ять раундів, а в десятому Мейвезер потужним ударом відправив суперника в нокаут та отримав спеціальний пояс чемпіона, як переможець. Ця бійка принесла Флойду 300 мільйонів доларів та після цього він прийняв рішення закінчити спортивну кар’єру. Однак пізніше змінив свою думку та зараз має намір зустрітися з філіппінським боксером Менні Пак’яо у матчі-реванші. Бій сплановано на грудень 2019 року.

Хабіб Нурмагомедов дуже серйозно зреагував на можливість проведення цього поєдинку. “Я поставлю 27 своїх перемог проти півсотні твоїх, та побачимо хто з нас сильніше”. Він також вже вибрав місце проходження цієї зустрічі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. Попередні умови проведення бою вже було обговорено з представниками Федерації професійного боксу. На думку дагестанського “Орла” цей бій поставить рекорд з продажу квитків та платних телевізійних трансляцій.

Також читайте:   Бокс. Володимир Кличко перемагає Кубрата Пулєва (відео)

Поки немає інформації, за якими правилами може відбутися ця зустріч. Спеціалісти прогнозують програш Хабіба, у разі проведення зустрічі за правилами боксу. Та навпаки, зустріч за правилами UFC, за фактом лишає Мейвезера стати сильнішим.

Треба відмітити, що у Нурмагомедова зараз на першому місці друга мета — повністю відновитися та підготуватися до наступного запланованого бою з Тоні Фергюсоном. А можливо здійснити перехід у наступну вагову категорію. Навряд чи у Хабіба з таким тісним графіком буде час готуватися до бійки з Флойдом.

Наприкінці напрошується висновок, що скоріш наступна зустріч буде нагадувати шоу заради великих грошей, а не яскраве спортивне змагання.

Але це тільки припущення, почекаємо та побачимо, що буде попереду…

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*