Новорічний корпоратив. Що варто знати? - Блог про Львів

Новорічний корпоратив. Що варто знати?

Новий рік

Не є дивиною, що на вулиці істотно похолодало. Зима наближається. Пора витягувати теплі куртки, одягати райтузи й готуватися до свят.

А ще потрохи народ почав задумуватися над тим, а де ж проводити новорічні корпоративи. Спробуємо цим людям допомогти, як і подискутувати на тему святкових вечорів.

Розпочну з того, що наш народ звик до всього готового. Ніхто не хоче порухатися, поїздити по кабаках й знайти такий аби задовільнив всіх. Добре, коли фірма все оплачує й директор ставить своїх працівників до відома.

Гірше, коли приходиться шукати самому як веселитися.

З чого розпочати свої пошуки?

У першу чергу треба розуміти, що такого поняття як сходити на корпоративну вечірку за сто гривень вже немає. Треба розраховувати мінімум на 350 і вище. І то треба домовлятися за алкоголь окремо. Переважно у барах дозволяють принести свій алкоголь, а в них взяти одну пляшку на п’ять чоловік.

А що їсти? Звісно, що мають бути холодні та гарячі закуски. Не візьмемо ж огірки, капусту та пляшку. Тоді точно новорічний корпоратив запам’ятаєте на все життя.

Має бути м’ясо, ще краще шашлик і так далі.

Також читайте:   День народження горілки

Звісно, що новорічний корпоратив не обійдеться без живої музики. Хочеться ж розслабитися, відірватися як слід. Це також треба врахувати при виборі закладу для святкування новорічного корпоративу.

Що лякає людей окрім ціни за місце на корпоративі, так це добирання додому. Всім добре відомо що подалі від центру міста генделики дешевші чим у самому серці. Ні, наш народ це лякає.

Один раз в рік не можна поїхати з корпоративу на таксі? Все-таки, цілий рік працюєш і відпочивати колись також треба. Ця тема мене завжди бісила.

Варіант святкування корпоративу на роботі? Має право на життя, але мені він ніколи не подобався.

Сіли, випили й розійшлися. А як же пригоди? Особисто я їх люблю.

Виїзд за місто

Найкращий варіант. Винайняти хату, на місці все собі приготувати, сходити в сауну, посміятися й наступного дня поїхати до Львова. Скільки це винесе? Більше чим сходити у львівський генделик.

Вибір за вами.

Звісно, є ще варіант нічого не святкувати, але вже якось геть не мудро. Живемо ж один раз. Беріть все у свої руки. За вас ніхто нічого не зробить.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*