Олег Партика про поразку від «Здвигу», перехід у «Галицьку здобу» та перший тур «В9ку» - Блог про Львів

Олег Партика про поразку від «Здвигу», перехід у «Галицьку здобу» та перший тур «В9ку»

Олег Партика

Інтерв’ю з гравцем “Галицької здоби”, який нещодавно поповнив склад “пекарів”.


– Олеже, перш за все вітаю з перемогою в останньому матчі над «Бізонами». У цій грі Вам вдалося відзначитися покером. Поділіться враженнями від гри?

– Доброго дня, дякую за привітання. Враження від гри лише позитивні, завжди приємно перемагати, тішити наших вболівальників та допомагати команді забитими голами.

– Незважаючи на те, що «Галицька здоба» грала всю гру без замін, тим не менше проблем не виникло. За рахунок чого вдалося здобути перемогу?

– Так, дійсно нас було лише чотири польових гравці та воротар, тому довелось грати без замін. Відпочивали лише в перерві та коли брали тайм-аут. Перемогу здобули за рахунок виконання тренерської настанови на гру. Сергій Іванович вибрав правильну тактику та під час гри підказував як діяти на майданчику.

– Днем раніше «пекарі» сенсаційно вилетіли з Кубка Львівщини. Чого не вистачило в цій грі щоб здобути перемогу?

– Це була важка гра, нам не вдалось реалізувати свої моменти, суперник грав від захисту і йому це добре вдавалось. Ми ж змогли зрівняти рахунок лише на останній хвилині, однак гравець суперника за лічені секунди забив ще один гол і все, матч завершено, неприємна поразка. Це кубкова гра, час «брудний», можливо десь забракло везіння. Суперник забив на гол більше, а ми робимо висновки та рухаємось далі.


– Минулого сезону ви виступали за АК «Старяву», як виник варіант із переходом до складу «Галицької здоби»?

– Користуючись нагодою хочу подякувати всім гравцям з команди «Старява», тренеру Юрію Хаверу та президенту команди Володимиру Калужняку за співпрацю. Було приємно боротись пліч-о-пліч за перемоги і здобувати нагороди. Так склалась ситуація, що в «Старяви» по різних причинах не було тренувань, а бажання тренуватись то було.

Завдяки Назарію Яцишину потрапив на тренування до «пекарів», потім Сергій Тригубець заявив мене на турнір «в9ку», в якому ми перемогли та поїхали на фінальну частину в Київ.

Також читайте:   Нікіта Єлфімов: У «Галицькій здобі» почуваюся комфортно

Після цього поговорив з тренером і вирішив виступати за «Галицьку здобу».

– Як взагалі розпочинався Ваш шлях у футзалі?

– Я один з тих, хто перейшов у футзал із великого футболу. Грав у таких командах як: Обласна ДЮСШ та ФК «Покрова». Перші кроки у футзалі робив у 2010 році в команді Назарія Станкевича, на той час вона називалась «Інтер-Юніор». Це перший тренер із футзалу, який вчив мене «5х5», за що йому дуже вдячний. Саме у цьому клубі я провів найбільше часу, пройшовши від новачка до дорослого аматорського рівня футзалу.

Також був період, коли я тренувався у «Княжому Ринку» під керівництвом Євгена Москвіна, а надалі ще донедавна виступав у команді АК «Старява». В кожного з тренерів я чогось навчився і тепер мені це допомагає.

– Чого очікуєте від нового сезону? У першу чергу від змагань Гранд-ліги?

– Від нового сезону очікую багато боротьби на майданчику, щоб глядачам було цікавіше спостерігати за футзалом у Львові і глядацька аудиторія лише зростала. Сподіваюсь у новому сезоні всі команди будуть показувати належний рівень футзалу та демонструвати свої максимальні можливості на паркеті. Ну, і звичайно буду разом із командою намагатися виправдати сподівання наших вболівальників та захистити звання чемпіона Львова з футзал

– На вашу думку, чи є оптимальним варіант із схемою розіграшу змагань у два кола?

– Цей варіант мені здається оптимальним, адже всі команди зіграють між собою двічі й будуть мати можливість визначити в очному протистоянні хто з них кращий.

– Секрет успіху від Олега Партики?

– Тренування, віра та робота над собою, тільки тоді Ви ставатимете кращими ніж були вчора!

– Чого бажаєте досягти з «Галицькою Здобою»?

– Цілі у мене лише максимальні, буду разом із командою боротись у кожному матчі за перемогу, звання чемпіона Гранд-ліги Львова та чемпіонату «В9ку».

Також хочу виправдати довіру тренера та віру вболівальників, адже наш девіз – Лише перемога!.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*