Що стало причиною загоряння будівлі обласної клінічної лікарні? - Блог про Львів

Що стало причиною загоряння будівлі обласної клінічної лікарні?

Пожежа у Львові

Вчорашній день для вашого автора розпочався ніби нормально. Був хороший настрій, добре працювалося на роботі й тут в один прекрасний момент мені треба було вийти по справах на вулицю Личаківську.

Відлучився на кілька хвилин й потрапив в епіцентр головної події, яка відбулася у Львові.

Мала ця подія гіркий присмак. Та, про все, по-порядку.

Йду я такий замріяний по вулиці братів Тершаківців, аж раптом мене охоплює дим. Він був настільки противним, що було важко дихати. Дійшов до вулиці Чехова, то там взагалі було все у ньому.

Питаюся перехожих чи знають вони що сталося. Ніхто не знав. Має ж бути причина загоряння?

Дійшов до вулиці Личаківської й зрозумів, що коїться щось негоже. По одній з головних вулиць міста їхали карети швидкої медичної допомоги та пожежні. На деякий час рух на цьому шляху зупинився.

Звичайно, що ваш автор не міг не поцікавитися що сталося й поліз в епіцентр події. Вже ідучи по вулиці Чернігівській зрозумів, що горить будівля обласної клінічної лікарні.

Згодом цю інформацію підтвердила поліція, яка перекрила дорогу та прості перехожі, які переживали за долю пацієнтів та пожежників. Вчора вкотре переконався, що бути борцем із вогнем – це дуже й дуже небезпечно.

Також читайте:   Як пережити смерть близької людини

Де саме загорілося в обласній клінічній лікарні й що стало причиною загоряння? Люди, які стояли біля мене казали, що це підпал й горять архівні документи. Зараз в Інтернеті «ходить» версія, що причиною загоряння стала стара як світ електропроводка.

Істинну причину пожежі має встановити слідство.

Тішить те, що під час цієї надзвичайної ситуації ніхто не постраждав. Це стосується як пацієнтів судинного відділення, яких евакуйовували з лікарні, так і пожежників.

Можу собі лише уявити що вони відчували в душі. Їм і так не солодко там лежати, а тут ще й перенести такий стрес.

Близько 14 години дня, 22 листопада пожежу було повністю ліквідовано. Добре, що обійшлося без летальних випадків. Могло бути й гірше, адже будівля стала й була ймовірність завалів.

Прикро було вчора читати відгуки в Інтернеті наших людей. Коли в одній із популярних груп Львова сповістили про пожежу, дехто почав жартувати що це зробили мітингувальники євроблях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*