Чому “висить” сервіс онлайн резервування квитків на Укрзалізниці? - Блог про Львів

Чому “висить” сервіс онлайн резервування квитків на Укрзалізниці?

Залізниця

Розмова з подругою, далі цитую: «Ігоре, ти можеш мені купити 6 квитків на потяг зі Львова до Києва, бо в мене щось не виходить це зробити?».

Спершу подумав, що дівчина просто не вміє користуватися сервісом від Укрзалізниці, у даному випадку «Онлайн резервуванням квитків», але помилився. Вирішив таки допомогти подрузі, заходжу на сервіс і просто отетерів. Квитків не те що не можна купити, а й навіть важко вибрати точку відправлення чи прибуття.

Що ж сталося з сервісом?

Звісно, що у першу чергу перевірив інтернет-з’єднання. Можливо у мене просто поганий нет й не завантажуються сторінки. Та ні, як виявилося, все гаразд.

Що роблю далі? З третього разу таки завантажив сервіс «Онлайн резервування квитків», знайшов контакти технічної підтримки. Написав їм як на пошту, так і на скайп.

Чому такі проблеми у роботі сайту?

Минуло два дні, але відповіді так і не отримав. Звісно, що я не заспокоївся. Зателефонував у підтримку. Відповіді знову не отримав. Там або ніхто не відповідає або ж короткі гудки.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Залізняка

Ок, вирішив перевірити сайт пізно вночі або ж зранку, коли більшість людей ще сплять.

На диво, сайт почав завантажуватися. Що це означає? А те, що зараз розпочався святковий період й сайт банально не витримує навантаженості. Ще б достатня кількість потягів була в наявності, а то в Київ заїхати фактично неможливо. Є дорогі купейні вагони або ж «ІнтерСіті».

Виникає у мене запитання, як такий перевізник як Укрзалізниця не може зробити нормальну роботу сайту? Це ж не так важко.

Зручніше ж купити квиток віддалено чим йти в касу, слухати набридливих касирів? А ще й черга може бути.

Одним словом, дурдом-веселка.

Зараз, 5 листопада, 11 година ранку. Сервс тимчасово недоступний.

Тому, моїй подрузі або ж дійсно треба йти в касу або ж обирати альтернативний метод добирання до столиці. Як варіант, автобус. Не так вже й важко ним їхати.

Про вирішення проблеми з сайтом Укрзалізниці повідомлю окремо у нових постах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*