Дружні поцілунки: за чи проти?

Поцілунок

Чи цілуєтеся ви з друзями, коли зустрічаєтеся? Можна було би навіть провести опитування. До речі, колись на нашому блозі подібне практикував неодноразово.

Знаю, багато людей будуть відповідати на це запитання, по-різному.

Чому вибрав саме цю тему? Нещодавно їздив з родичами в район, надивився такого. Ойойойойй, одним словом. Потім дізнаєтеся що не так.

Треба ці дружні поцілунки чи ні?

Є такі, що скажуть – ні, адже саме через ці всі поцілунки переносяться різні хвороби герпесу і так далі. Одразу ж питання? А через брудні руки не можна собі щось заробити?

Є такі, які кажуть, що це залежить від стосунків людей. Якщо вони дружать, то чому б і не поцілуватися у щічку. Так, так, у щічку. Щось не уявляю собі дружні поцілунки в губи. Хоча, й тут є своя сторона медалі.

Є й такі, що постійно це роблять. Буває йде ваш автор по вулиці, а дівчата між собою цілуються. Можна подумати що у них проблеми з орієнтацією, але це не так. Традиція.

Один із моїх співробітників навіть якось мені сказав що це таке ся робить.

Щоб наші читачі розуміли, поцілунок – це ж не просто так. Якщо ви думаєте, що поцілунками можна розкидатися праворуч та ліворуч, то помиляєтеся.

Навести приклади? Елементарно. Ось скажіть мені, що означає поцілунок у голову? Знаю, скажете що, таким чином, одна людина міряє іншій температуру. Десь доля правди у цьому є, але це не так. Поцілунок у голову – це знак підтримки людини або ж перший крок до поцілунку в губи.

Також читайте:   Де у домі найкраще займатися коханням

А у вухо, а у ніс? Лише можна здогадуватися. Без сто грам тут не обійтися.

Для прикладу, якщо хлопець цілує дівчину в голову, то вже тоді може зрозуміти чи можна поцілувати її згодом й у щічку. Дівчина ж також добре розуміє це все.

Дружній поцілунок у губи? Якщо це варіант: дівчина + хлопець, то це свого роду залицяння.

Якщо після 15-ти секунд поцілунку дівчина не дасть хлопцю по щічці, то не все так погано як здається. Хочеться поцілувати, то чому це не зробити?

Інколи так трапляється, що дівчина може й першою поцілувати хлопця й навіть у губи. Цих дівчат я називаю ініціативними. Їх мало, але вони є. Навіть я таких знаю.

Добре, їду я з родичами додому й одна наша знайома почала мене цілувати в губи, потім моїх рідних, потім ще пів перону. Я аж отетерів. Що це таке було? Перебільшення.

Поцілунки в щічку. Чи бувають вони дружніми? Ще й як бувають.

Я би був не я, якби не зробив підсумок цієї публікації. Воробус за дружні поцілунки, але не з всіма. Є певна категорія людей, яка на це заслуговує.

Можете навіть запитати дівчину чи можна її поцілувати. Вона може сказати що ні, але дівчата вони такі, що часто коли кажуть «ні», то це означає – «так». Треба дивитися по ситуації.

Любіть, цінуйте, поважайте людей, які поруч з вами, бо їх не так багато як це здається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Alex_V 15.12.2018 пише:

    Я взагалі не розумію для чого ті дружні поцілунки, який від них толк. Безтолкова традиція, така як здороватись за руку. Ну звідки я знаю що ця людина могла тими руками робити, за які органи тими руками триматися, перед тим як я потисну їй руку. Так само з тими поцілунками – звідки я можу знати що і кому та дівчина своїим губами робила.

  2. Stakeholder 16.12.2018 пише:

    Дружні поцілунки в губи це звичайно маразм. У щоку між більш-менш близькими друзями чи родичами гадаю що нормально.
    Що ж до здоровкання за руку, яке згадав попередній коментатор, то тут маразму теж не бракує, наприклад у випадках коли приходить один чувак до банди 10+ інших , і зі всіма ручкається пів години. Що ж до гігієнічного аспекту, то якщо боятися рукостискання, то треба ще більше боятися будь яких дверей, чи візку в супермаркеті, поручня в трамваї і будь якої клавіатури, чи смартфону, якщо вони звичайно не використовуються лише вами і ви їх не дезінфікуєте щодня.

    • Alex_V 16.12.2018 пише:

      Ну якщо я міг би проходити крізь двері, або вмів в телекінез і поглядом би штовхав візок в супермаркеті то я так би і робив))) Я згоден, що дотримуючись гігієни треба мати здоровий глузд, але мені неприємно було б здороватись за руку з людиною, знаючи її звичку висмаркуватись затикаючи одну ніздрю, а потім ті соплі, що прилипли до руки розтирати в руці. У мене такий сусід є старший мужик, який має вищеописану звичку і він завжди мені протягує руку, коли я з ним вітаюсь. І тоді я проклинаю цюу традицію дурну)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*