«Sport Traveler UA». Що це за проект? - Блог про Львів

«Sport Traveler UA». Що це за проект?

Новий проект

Ще кілька років тому не міг подумати що буду писати блоги й не лише. Пригадую як тільки запустив свій ресурс, то популярність була шаленою. Що цікаво, але навіть простенькі пости викликали фурор. Людям було цікаво все.

З часом ми змінили свою політику й почали писати більше серйозні статті. На даний момент пишу більше про себе. Це ж блог про життя Воробуса, а не блог інформаційних новин.

Та, сьогодні не про це. Не буду лукавити, коли скажу, що майже кожного дня моніторю як соціальні мережі, так і решта сайти.

Так ось, буквально декілька днів тому назад натрапив на цікавий проект, який поки що розвивається у соціальній мережі фейсбук. Його назва – «Sport Traveler UA».

Також читайте:   Скайп атакував вірус

Будемо сподіватися, що у майбутньому буде й повноцінний сайт.

Яка його тематика?

Тут будуть розповідати не лише про футбол, а й про інші види спорту. Не лише жити копанкою.

Творці проекту планують випускати нові, ексклюзивні інтерв’ю із українськими спортсменами-легіонерами кожних 2 тижні. Так що підписуйтесь. Думаю буде цікаво.

Вже у першому випуску «SportTraveler», каналу про українських легіонерів – герой випуску Дмитро Іванісеня, захисник, опорний півзахисник тбіліського «Динамо», екс-гравець донецького «Шахтаря», «Маріуполя» і молодіжної збірної України розповідає про те, як потрапив у Грузію, ставки в букмекерській конторі і Донецьк.

Досить таки непоганий початок.

Повне відео можна глянути нижче:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*