Четверта поспіль перемога «Галицької здоби»

Сергій Тригубець

Вчора, 20 січня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) продовжилися змагання у Гранд лізі Львова.

Зокрема, було зіграно поєдинки дев’ятого туру.

«Галицька здоба» у цей ігровий день зустрічалася з «Фуджікурою», з якою «пекарі» у першому колі змагань втратили такі дорогоцінні очки.

Забігаючи наперед, зазначимо, що на цей раз підопічним Сергія Тригубця вдалося взяти реванш, у першу чергу, через вдалий дебют.

Вже перша ж атака «червоно-жовтих» могла завершитися голом. Це Сергій Шафранський «вивалився» на воротаря «Фуджікури», пробив, але м’яч, поцілувавши дві штанги, так і не перетнув лінію воріт.

Проте, це були лише миттєвості. У наступній атаці гол таки було забито. Йшла друга хвилина гри, коли Микола Лещишин застав ударом зненацька воротаря команди-суперника Руслана Мірзаєва – 1:0.

Поки номінальні гості приходили до тями, «Галицька здоба» відзначилася вдруге. На 4-й хвилині на ударну позицію вивели Олександра Хлюбка, який після удару метрів із 10-ти не схибив – 2:0.

А ще за дві хвилини рахунок у матчі став – 3:0 на користь «пекарів». Це Олександр Хлюбко зрячою передачею знайшов у штрафній «Фуджікури» Богдана Стефанківа, який не підвів.

Навіть після цього ситуація на майданчику не змінилася. У підопічних Володимира Когута не виходило фактично нічого, чого не скажеш за нашу команду, яка до завершення першого тайму могла забити як мінімум тричі. Проте, Руслан Мірзаєв вже був на місці.

Також читайте:   Футзал. Енергія вдруге поспіль перемагає Ураган

Після перерви перебіг подій у грі не змінився. Номінальні гості робили кволі спроби відігратися, а гравці «Галицької здоби» грали переважно по рахунку.

Стало веселіше лише після того, як «Фуджікура» пішла у ва-банк, випустивши п’ятого польового гравця. Саме ця тактика на 24-й хвилині принесла їм необхідні дивіденди, коли відзначився Ростислав Михальчук – 3:1.

Тут же «пекарі» відповідають голом. Один із найактивніших у цій грі Олександр Хлюбко знову зрячою передачею знаходить свого партнера по команді Сергія Шафранського, який не схибив – 4:1.

Минає ще дві хвилини й суперник знову пробує повернути інтригу в грі, коли відзначається Роман Танечник -4:2.

Але, все ж останнє слово в цій грі було за нашою командою. Під завісу матчу ударом в пусті ворота відзначився граючий тренер нашої команди Сергій Тригубець – 5:2.

Є четверта поспіль та сьома, загалом, перемога «Галицькою здоби» у чемпіонаті.

Склад «Галицької здоби» у цій грі: Шуптар – Тригубець, Партика, Сивак, Богданов, Шафранський, Яцишин, Легчанов, Хлюбко, Стефанків, Лещишин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*