Дівчата у центрі уваги - Блог про Львів

Дівчата у центрі уваги

Хто в центрі уваги

Життя триває й наступна публікація буде у рубриці «Проблеми молоді».

Про що будемо говорити на цей раз? Відповідаю, про дівчат у центрі уваги.

Те, що дівчата (жінки) дружать між собою – це факт. Хоча, особисто я більше вірю в дружбу чоловіків ніж жінок. Чому так? Не скажу. Захочете дізнатися, то можете запитати особисто. У приватному повідомленні чи розмові можу розповісти про це.

Дівчата, які люблять увагу.

Є у мене подруга, то коли задав їй питання на цю тему, то вона відповіла ствердно – дівчата люблять бути у центрі уваги, щоб всі про них говорили, виділялися і так далі.

Проте, моя думка, що всьому має бути міра.

Як саме виділяються дівчата? Хтось зачіскою, хтось усмішкою, хтось розмовами, хтось одягом, а хтось розповідями про життя.

Добре це чи погано? Навіть не знаю що сказати, думаю це таки добре, але треба мати міру.

Якщо ви між собою дружите, то й поводити треба себе відповідно. Розкажу приклад із життя. Було три коліжанки, дружили, ми ще сміялися що вони навіть ходили разом у туалет. Бачили б ви як вони поводилися у товаристві інших людей.

Також читайте:   Чи повинен чоловік платити за жінку?

Одна розповідала, перебивала іншу, ця теж виділялася, одягалася. Весело ж так було. Ну, яка ж це дружба. Так і думав, що з часом все зміниться.

Спочатку одна, потім інша почали зустрічатися з хлопцями й за дружбу забули. Не знаю чи вони зараз між собою спілкуються, але думаю що ні.

До чого я веду? Не буду лукавити, що я люблю коли дівчата виділяються, але й також подобаються ті дівчата, які беруть справами, ділом. Інколи трапляються такі, що їх можна зауважити навіть якщо вони сидять тихо, скоромно. А насправді ж вони ініціативні, цікаві й з ними весело проводити час.

Ось такі пироги. Як кажуть в народі: «вона чистила картоплю, а він її жарив».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*