«Галицька здоба» вийшла у півфінал «Open Winter Cup-2019» - Блог про Львів

«Галицька здоба» вийшла у півфінал «Open Winter Cup-2019»

Галицька здоба

Сьогодні, 12 січня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) розпочався 12-й всеукраїнський турнір з футзалу «Open Winter Cup-2019».

Нагадаємо, в останні два роки саме «Галицька здоба» ставала тріумфатором цих змагань.

У перший день турніру «червоно-жовті» на стадії групового турніру спершу перемогли «Фокстрот» – 6:0. Забитими голами відзначилися: Олег Партика, Сергій Тригубець, а також дублі у свій актив записали Данило Сивак та Богдан Стефанків.

У другому своєму поєдинку «пекарі» також перемогли, на цей раз «Техно+» із рахунком – 3:1 (Данило Сивак, Олег Партика, Олександр Хлюбко) та вийшли у чвертьфінал «Open Winter Cup-2019».

На стадії плей-оф у суперники команді Романа Палідовича потрапила київська команда «Ліневич Груп».

З перших хвилин цієї гри наша команда у буквальному сенсі цього слова кинулася на ворота суперника. Зокрема, чудові шанси забити мав новачок «пекарів» Ярослав Писько, але кіпер команди суперника був на місці.

Номінальні гості переважно захищалися й гостро контратакували. Одна з таких атак на 6-й хвилині ледь не завершилася голом у наші ворота. Проте, вихід 2 в 0 гравці «Ліневич Груп» змарнували.

Також читайте:   SELECT Super League. У третьому турі «Галицька здоба» перемогла «UnoMas»

Відповідь «Галицької здоби» була миттєвою. Павло Миколюк віддав зрячий пас на Сергія Тригубця й граючий тренер нашої команди не схибив – 1:0.

Після забитого голу «пекарі» й на далі грали першим номером. Знову міг забити Ярослав Писько та не влучив. За 3 хвилини до перерви Ярослав таки виправився, вдало замкнувши зусилля своїх партнерів – 2:0.

Саме за такого рахунку команди й пішли на перерву.

Початок другої половини ознаменувався голом у наші ворота. Але, це були лише миттєвості від команди з Києва. За 5 хвилин Сергій Тригубець знову відновив перевагу у рахунку «червоно-жовтих» у два м’ячі. Навіть більше, за 4 хвилини до завершення гри «Галицька здоба» випустила п’ятого польового гравця й впевнено тримала «шкіряного», повністю контролюючи хід гри.

Єдине що вдалося гостям – це майже з сиреною скоротити рахунок у зустрічі до мінімуму.

3:2 – перемога «пекарів», а це означає, що саме наша команда виходить у півфінал турніру. Вже завтра, о 11 годині 40 хвилин підопічні Сергія Тригубця посперечаються за вихід до фіналу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*