«Галицька здоба» вийшла в лідери турніру «V9KY» - Блог про Львів

«Галицька здоба» вийшла в лідери турніру «V9KY»

Холод у залі

Вчора, 27 січня, у спортивному залі «Dream Team Futsal Arena» (вул. Городоцька, 174) продовжилися змагання всеукраїнського турніру «V9KY».

Зокрема, «Галицька здоба» провела два поєдинки. Спершу наша команда помірялася силами із «Львівськими Резервами».

Розпочали звітний поєдинок команди без розвідки. Вже з перших хвилин біля воріт обидвох команд почали виникати моменти. Так, у «пекарів» хороші нагоди відзначитися мали Олег Панасюк та Ярослав Писько, у «резервів» могли забити Віктор Храмов та Ігор Краєвський, але воротарі обидвох команд були на місці.

Голева засуха тривала до 4 хвилини. Саме на ній класну атаку організували «пекарі» Шафранський та Богданов. Сергій класно віддав, а Микола замкнув зусилля свого партнера.

Попереду підопічні Сергія Тригубця були рівно 8 хвилин. На 12-й «Львівські резерви» провели зразкову атаку, яку завершив Ігор Краєвський – 1:1.

Вже через хвилину в грі відбудеться один із ключових епізодів гри. Прикру травму носа зазнає воротар команди-суперника, який так і не зумів продовжити гру. У ворота став польовий гравець Ігор Породько, який почав згадувати свої воротарські навики.

Щоправда, нового воротаря «резервів» вистачило лише на перший тайм. Після неї свої якості бомбардира як слід проявив Ярослав Писько. Екс-гравець «Енергії» відзначився хет-триком, дубль оформив Орест Білоус, плюс ще один гол на свій рахунок записав Микола Богданов.

7:1 – впевнена перемога «Галицької здоби».

У другому своєму поєдинку ігрового дня наша команда зустрілася з одним із лідерів змагань «Status+».

До гри з «пекарями» ця команда у графі поразок мала «нуль», тому поєдинок обіцяв бути дуже й дуже цікавим.

Також читайте:   Підсумки виступу ФК Карпати у першій половині сезону 2013/2014 років

Особливо у першій 20-ти хвилинці суперник виглядав дуже й дуже непогано і як би реалізував хоча б половину своїх моментів, то «Галицькій здобі» було би непереливки. Завдячувати наша команда у цих миттєвостях має воротарю Олегу Панчаку, який вчора виглядав дуже непогано.

Навіть за ігрової переваги суперника у першому таймі першими забили «пекарі». Це Ярослав Писько на 7-й хвилині вдало зіграв на добиванні. Радість нашої команди була нетривалою, адже вже через хвилину автогол на свій рахунок «записав» Данило Сивак.

Ближче до завершення тайму «пекарі» прокинулися. Спершу на 16-й хвилині чудовий момент втратив Олег Панасюк. На 18-й «червоно-жовтіі» вийшли вперед. Ярослав Писько зрячим пасом знайшов перед воротами Сергія Тригубця й граючий тренер не підвів – 2:1.

Після бесіди у перерві, на другий тайм наша команда вийшла зовсім іншим колективом. Як наслідок, наші футзалісти не залишили жодних шансів своєму супернику.

Почин партнерів розпочав на 23-й хвилині Сергій Шафранський, а до завершення другої 20-ти хвилинки продовжили: Микола Богданов (дубль), Ярослав Писько (хет-трик), Данило Сивак.

8:1 – ще одна впевнена перемога «пекарів», яка дозволила команді Романа Палідовича вийти у лідери всеукраїнського турніру «V9KY».

До речі, про президента. Він, як і ще один гравець нашої команди Назар Яцищин та вірний фан Олько Возний, незважаючи на холод у залі, приїхали підтримати команди й були з нею протягом двох поєдинків. Команда віддячилася їм та решті вболівальників дуже важливими перемогами.

Склад «пекарів»: Панчак – Шафранський, Писько, Богданов, Панасюк, Білоус, Сивак, Тригубець

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*