Про “Галицьку здобу” в Луцьку, тренування та сувеніри - Блог про Львів

Про “Галицьку здобу” в Луцьку, тренування та сувеніри

Здоба в Луцьку

Черговий день настав і знову порція філософії від Ігоря Воробуса. Думав вже не писати її, але передумав. Щось у мене думки надто часто змінюються.

Мене навіть почали питатися чи я взагалі колись буваю вдома? Відповідаю, буваю, але переважно вночі. Життя настільки стрімке, що інколи думаю собі чи бува я щось не забув.

Навіть вчора після тренування сів собі у роздягальні й почав серйозно думати про плани на майбутнє.

Знаю, одразу ж запитаєте що за тренування? Ще раніше писав, що після того, як покинув лави «Львів Юнайтед», мені запропонували виступати у бізнес-лізі за команду «Майола». Цей колектив тренується двічі на тиждень під керівництвом Юрія Цибика. Можу сказати, що заняття досить таки цікаві. Ваш автор підтягує у першу чергу фізичну готовність, бо з цими подорожами та роботами… самі розумієте.

Що далі? Далі очікую на дебют за нову команду. Він може відбутися вже цієї п’ятниці в грі проти «Галіо».

Повертаюся на день назад. У вівторок, 22 січня, ваш автор їздив на календарну гру Другої ліги України з «Галицькою здобою». Ніколи ще не їхав на гру з фанами, але можу зараз сказати, що зараз зовсім про це не шкодую.

Також читайте:   Київський фунікулер

«Пекарі» мають класних вболівальників, які, як у дорозі, так і вже на грі, виконували українські народні пісні, всіляко підтримували команду й вона їм за це віддячилася. Хочеться, щоб «Галицька здоба» у майбутньому практикувала такі виїзди. З підтримкою фанів і грати краще.

СК «Адреналін»

Був вражений ним. Не знаю як там хто, а, особисто я, за годину перебування всередині знайшов там безліч розваг. Здивували мене ціни. Там реально дешево, але ж людей то нема. Питаю місцевих а чому? У відповідь чую, що це через те, що розважальний центр знаходиться за містом.

Можу запевнити, у Львові подібного нема.

До речі, накупив там сувенірів. Колись покажу їх. Відчуваю, багато хто із наших читачів буде сміятися з них.

Блог і люди

Якщо не пишу постів, то елементарно не вистачає часу на це.

До речі, вже завтра, маю надію, у світ вийде цікаве інтерв’ю з одним із футзалістів. Хто цікавиться цим видом спорту, то думаю буде цікаво прочитати його.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*